Read Time:2 Minute, 30 Second

Het interieur van jou staat voor de stijl waar jij een voorkeur voor hebt. De spullen die bij jouw stijl passen, zullen dan ook terugkomen in je interieur. De laatste tijd is gaan wel steeds meer interieurs op elkaar lijken. Het gaat erop lijken dat de eigen smaak een beetje weg begint te vallen. Mensen vergeten hun eigen karakter te projecteren op hun interieur. Zo zegt een interieur niet altijd alles voor iemand. Het persoonlijke interieur, waar je juist jouw persoonlijke voorkeuren kan laten zien, vervaagt. Hoe kan je ervoor zorgen dat jouw interieur uniek is en dus bij jouw smaak past? Hieronder een aantal tips die jou kunnen helpen naar je eigen interieur. 

Lievelingskleur

Zorg ervoor dat je je lievelingskleuren terug laat komen in de spullen in je huis. Iedereen heeft wel een bepaalde kleur(en) die bij hem of haar past. Door op een subtiele manier gebruik te maken van deze kleuren geef je jouw eigen draai aan een interieur. Veel woonaccessoire ketens hebben allerlei spullen in diverse kleuren. Er is dus altijd wel een accessoire die jou zal aanspreken. 

Kunst

Een echte aanrader is om wat kunst toe te voegen aan je interieur. Kunst zegt over het algemeen iets over de persoonlijkheid van iemand. Het is mogelijk om kunst op allerlei manieren tot uitdrukking te brengen. Denk aan schilderijen, beeldhouwwerken etc. Er is een grote kans dat jij bepaalde kunst meer ziet zitten dan iemand anders. En dat is nou juist wat kunst persoonlijk maakt. Door middel van je eigen keuze voor kunst kan je je interieur meer eigen maken. 

interieur foto op maat

Foto’s

Veel persoonlijker dan foto’s bestaat eigenlijk niet. Hedendaags bestaan er allerlei manieren om geconfronteerd te worden met foto’s van anderen. Denk aan Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat. Foto’s van mooie uitzichten, leuke uitjes en vakanties worden massaal gedeeld op sociale media. Daarnaast worden ook minder belangrijke momenten gedeeld, zoals bijvoorbeeld een ontbijtje of rit in de metro. Onze tip is dan ook op belangrijke momenten van jezelf vast te leggen en deze tot uitdrukking laten komen in je interieur. Het zijn immers jouw foto’s die wat over jouw persoonlijkheid zeggen. Foto’s verwerken in je interieur kan op verschillende manieren.

– De meest voor de hand liggende manier zijn natuurlijk fotolijstjes. Door deze lijstjes aan de muur te hangen of op de vensterbank te zetten, geef je je interieur je eigen draai. Een voordeel van fotolijsten is dat ze in allerlei soorten en maten zijn. Voor ieder wat wils. 

– Een andere manier is om de foto’s die voor jou erg belangrijk zijn om te toveren naar een mooi kunstwerk aan de muur. Wanneer je meer dan één foto hebt, kun je ook een mooie fotocollage op canvas maken met verschillende foto’s op een rij of in een andere formatie. Kies je eigen formatie, kleurinstelling, afmetingen en de vorm (vierkant, liggend of staand. 

De mooiste interieurs zijn interieurs met een eigen smaak. Zorg er dan dus ook voor om jouw eigen persoonlijkheid over te brengen in jouw interieur.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Fleurige zitmeubelen van Interlink SAS
Next post 8 x mooie hanglampen van Davidi Design