Read Time:1 Minute, 54 Second

Een huis tot een echt thuis maken? Veilig wonen is een belangrijk onderdeel van een huiselijk gevoel. Voel je veilig in een woning dat voldoet aan al jouw veiligheidswensen. Wil jij weten hoe veilig kunt wonen? Lees dan gauw verder. In dit artikel lees je alle tips en tricks hoe jij jouw woning veiliger kunt maken.

Brandbeveiliging

Niets is zo voordehandliggend als het installeren van een brandalarm. Investeer in een goed systeem dan het hele huis beveiligd bij brand. Test jouw brandalarm ten minst één keer per jaar. Veel mensen weten niet dat hun brandalarm bijvoorbeeld een storing heeft of niet goed meer werkt.
Naast een brandalarm kun je brandbeveiliging in huis ook optimaleren door een brandblusser in huis te hebben. Mocht er toch een keer brand uitbreken, dan kun je snel tot actie overgaan. Zorg ervoor dat je over een vluchtroute kun maken en stagneer uitgangen niet.

AED van Philips

Het zal je maar gebeuren, een hartaanval in huis. Natuurlijk wil je er niet aan hoeven denken, maar mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een AED van Philips in huis te hebben. Deze defribillator kan letterlijk een leven redden. Bij een hartaanval is het belangrijk om snel te kunnen handelen. Installeer een AED in huis van Philips en geniet van de beste defribillator. Phillips is namelijk een marktleider op het gebied van elektronica in huis en speelt een grote rol in de healthcare producten. Je bent verzekerd van een topproduct, dat wanneer het erop aankomt verschil kan maken.

Beveiliging

Je woont fijner en veiliger in een huis dat goed afgesloten kan worden. Houd inbrekers buiten de deur en zorg voor een optimale beveiliging. Naast het plaatsen van sloten, kan camerabeveiliging een goede optie zijn. Niet alleen werkt dit afschrikwekkend, het zorgt ook altijd voor bewijsmateriaal. Investeer in een goed alarmsysteem waardoor jij veillig kunt wonen.

Controles

Wist je dat je jouw huis op (brand)veiligheid kunt laten controleren? Wil jij zeker zijn van de zaak, bel dan de brandweer op jouw huis op brandveiligheid te laten controleren. Heb je een huis gekocht dat gedateerd is? Dan kun je altijd contact opnemen met een aannemer om de kwaliteit en veiligheid van het huis te controleren. Het kan je een gerust gevoel geven wanneer een professional uitsluitsel kan geven.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Het is nu dan echt tijd voor die tuin…..
Next post In de spotlight: Meubelmerk Giani