Read Time:2 Minute, 27 Second

Een groot deel van de vaste lasten die je iedere maand moet betalen, bestaat uit de energierekening. Het is wel mogelijk om geld te besparen op de energierekening, maar dit gebeurt niet vanzelf. Om minder energiekosten te betalen, moet je namelijk energie besparen. Gelukkig hoef je hier geen drastische maatregelen voor te nemen, want het aanschaffen van de juiste rolgordijnen kan ook al voldoende zijn om energie te besparen. Hoe Duette rolgordijnen jouw energierekening kunnen verlagen, lees je op deze pagina.

Duette rolgordijnen: een korte introductieduette rolgordijn

Duette rolgordijnen zijn stijlvolle en zeer praktische gordijnen. De gordijnen zien er niet alleen mooi uit, maar helpen je ook de lichtinval in huis te reguleren. Schijnt de zon door de ramen, dan gebruik je de rolgordijnen om de zon buiten te houden. Wil je juist wat meer licht in huis, dan doe je de gordijnen omhoog en laat je het zonlicht weer binnen komen. Door de unieke honingraatstructuur zien de gordijnen er niet alleen mooi uit, maar zijn ze ook lekker zacht en bovendien op en top duurzaam.

Energie besparen met Duette rolgordijnen

Gebruik je op dit moment veel energie om de temperatuur in huis aangenaam en stabiel te houden? Dan kun je veel geld besparen door Duette rolgordijnen aan te schaffen. Deze honingraat gordijnen helpen je namelijk de temperatuur in huis stabiel te houden, zonder dat je hier allerlei apparaten voor in moet schakelen of de verwarming voor moet gebruiken.

duette rolgordijnenDoor de gordijnen te sluiten in op een warme zomerdag, komt er geen zon meer naar binnen. Dit betekent dat het lekker koel blijft in huis, zonder dat je de airco of de ventilator aan hoeft te zetten. Kun je dit apparaat voor altijd op zolder opbergen, dan bespaar je veel energie. Daar komt nog bij dat de gordijnen niet alleen handig zijn in de zomer, maar ook zeker in de winter. De gordijnen hebben namelijk een isolerende werking en dit betekent dat de kou van buiten niet meer naar binnen kan komen. Heb je nu regelmatig last van tocht in huis en zet je daarom de verwarming wat harder op de koudere dagen? Dan is dit niet meer nodig als je deze honingraatstructuur gordijnen hebt. Met deze gordijnen houd je de tocht namelijk tegen en kun je de verwarming lekker laag laten staan.

Rolgordijnen voor iedere woning

Wellicht heb je al eerder in rolgordijnen willen investeren om jouw energierekening te laten dalen, maar vond je geen geschikte rolgordijnen voor jouw woning. Zeker als je woning geen standaard vormen heeft, is het lastig om goede rolgordijnen te vinden die voor jouw ramen passen. Bij Duette is dit gelukkig geen probleem. De rolgordijnen van dit merk zijn namelijk geschikt voor alle soorten gebouwen: ook voor de panden met afwijkende vormen. Zelfs als je rolgordijnen wil kopen voor ronde of driehoekige ramen, is dit mogelijk. De rolgordijnen van dit merk zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei soorten, vormen en maten en daarom geschikt voor iedere woning.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Moestuin in huis, sla verbouwen op de vensterbank
Next post De voordelen van LED verlichting