Read Time:1 Minute, 40 Second

Je kent het ongetwijfeld, het nieuwe werken. Maar ben jij er al klaar voor? Het nieuwe werken vergt namelijk veel aanpassingen, voor jou als professional, maar ook voor jouw woning.

Op kantoor ben je gewend aan het werken onder de beste omstandigheden. Je hebt jouw collega’s altijd in jouw omgeving, ze staan klaar om je met ieder vraagstuk te helpen. Je hebt een goed afgesteld bureau en bureaustoel, die ervoor zorgen dat je comfortabel te werk kan gaan zonder last te krijgen van je rug, nek en schouders.

Lees meer: Bureaulampen voor jouw thuiskantoor

Je geniet van het voordeel van een vergaderruimte met prikbord, beamer en een tafel voor minimaal acht personen. Zo kan je effectieve brainstorm sessies, vergaderingen en Skype gesprekken houden. Allemaal aspecten die je thuis niet hebt. Maar hoe zorg je er dan voor dat je thuis toch optimaal ingesteld bent?

Bereid jouw huis voor

Begin met het kiezen van een goede ruimte. Een werkplek geeft je de ruimte om te werken, je kan er zowel je laptop als papieren laten liggen en je werkt er effectief. Kies dus niet voor de keuken of woonkamer, want als er iemand anders thuis is zijn dit doorgaans de ruimtes waar men snel binnenloopt. En iedere keer wanneer er iemand binnenloopt, ben jij afgeleid.  

Zorg ervoor dat de ruimte goed verlicht is, het is bewezen dat je hierdoor effectief werkt dan in een donkere ruimte. Koop een prikbord en hang hier al je notities, papieren en meer aan op. Zo voorkom je dat je (te) chaotisch wordt.

Ga effectief te werk

Is jouw woning er klaar voor? Dan is het nu alleen nog aan jezelf om efficiënt en effectief te werk te gaan. Maak gebruik van handige tools om samen te werken, communiceer met je collega’s via Skype of Google Hangouts en zorg voor gezonde voeding. Ontbreekt er toch nog wat? Neem dan een kijkje bij de thuiskantoor specialist voor alles wat je nodig hebt. Zo kan jij volledig professioneel werken vanuit huis!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Waar gebruik je een afkortzaag voor? En waar koop je hem?
Next post Tips voor een moderne woonkamer