Read Time:2 Minute, 2 Second

Nu is al die decoratie binnenshuis natuurlijk ongelooflijk leuk, maar hoe zit het dan met de gevel? De buitenkant van je woning is natuurlijk wel de eerste indruk voor iedereen die je huis bezoekt. En we weten allemaal dat de eerste indruk belangrijk is; ook bij je huis. Is de gevel van jouw woning een beetje saai en kan het wel een update gebruiken? Doe wat inspiratie op met deze leuke ideeën voor gevel decoratie.

 1. Hang de vlag uit
  Het heeft echt wel wat typische Nederlandse charme: vlaggen aan de gevel. Of dit nu de vlag is van je favoriete voetbalclub, de Nederlandse vlag of de vlag van je provincie. Het kan en mag allemaal. Het is natuurlijk helemaal leuk om een vlag te kiezen die overeenkomt met de andere kleuren in en rondom de woning. Zo kun je het hele interieur en exterieur op een leuke manier op elkaar afstemmen.
 2. Print op doek
  Je hebt ze vast wel eens gezien, mooie printjes op een doek. Je kunt ze gebruiken voor het interieur, voor de achtertuin, maar ook gewoon voor de gevel. Zo kun je bijvoorbeeld online bij DVC je eigen foto uploaden of specifieke wensen doorgeven voor op maat gemaakte geveldecoratie. Of je nu een unieke vlag aan de gevel hangt, of een prachtig doek: je huis krijgt in ieder geval een stoere, persoonlijke noot mee.
 3. Verticale tuin
  Je hebt ze vast wel eens gezien. Van die mooie karakteristieke, landelijke woningen waar de voor- en zijkant helemaal begroeid is met klimop. Een huis waarvan je denkt ‘daar wil ik wonen’. Een klimop kan alleen wel wat problemen veroorzaken. De hardnekkige wortels kunnen de muren poreus maken en voor lekkages zorgen. Maar er zijn natuurlijk alternatieven. Nu vinden we die verticale tuin natuurlijk hartstikke leuk in de achtertuin of op het balkon. Maar wat dacht je van de voorgevel? Je hebt hetzelfde effect, maar op een veilige, naar hand gezette manier!
 4. Hang decoratie
  Mocht zo’n verticale tuin nu teveel werk zijn of niet helemaal in smaak vallen, dan kun je jezelf natuurlijk ook nog op de hang decoratie storten. Je komt tegenwoordig overal stoere hangpotten tegen voor het interieur. Deze potten kun je natuurlijk ook gewoon gebruiken voor de gevel van je woning. Zijn planten niet je ding? Ga dan op zoek naar andere leuke, unieke items die je aan de voorgevel kunt hangen.

  Tip: vergeet ook de verlichting van de voorgevel niet!

 

 

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Hier kan je een dressoir allemaal voor gebruiken
picknickset met dubbele banken Next post Laat je tuin schitteren met deze prachtige picknicktafels