Read Time:2 Minute, 7 Second

Zo richt je een moderne woning voor ouderen in

Wist je dat een woning voor ouderen ook modern kan zijn en dat het niet eens zo heel lastig is om een moderne woning voor een oudere te creëren? Er zijn diverse manieren om een moderne woning voor een oudere te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een
relax sta op stoel in de woonkamer met een moderne uitstraling. slimme verlichting en nog veel meer. In dit artikel vertellen we je welke meubels en accessoires niet mogen ontbreken in een moderne woning voor ouderen.

Kies voor een relaxstoel

Met een relaxstoel elektrisch met een moderne uitstraling, zal je heerlijk kunnen ontspannen in je eigen woning. Als je een relaxstoel gaat kopen, is het aan te raden om niet meteen voor de eerste aanbieding of eerste mooie stoel te gaan die je ziet. Vaak zijn deze aanbiedingen erg aantrekkelijk, maar de kans is groot dat je er spijt van krijgt. Kies voor een relaxstoel die precies bij jou en jouw lichaam past. Misschien heb je regelmatig last van klachten in je rug, pijnlijke spieren en gewrichten en is het opstaan en weer gaan zitten daardoor lastig voor je.
Wanneer je kiest voor een relaxstoel die geheel is afgestemd op je lichaam, zal dit zeker verlichting bieden.

Koop een modern seniorenbed

Een seniorenbed is toch helemaal niet modern? Een seniorenbed kan wel degelijk modern zijn en dit moet je er dan ook niet van weerhouden om er een te kopen. Zo heeft een seniorenbed vele voordelen te bieden als we deze vergelijken met een standaard bed.
Een seniorenbed beschikt over een hogere instap. Dit maakt in- en uitstappen een stuk gemakkelijker. Daarbij kunnen seniorenbedden eenvoudig op hoogte versteld worden, waardoor er voor ieder een ideale hoogte is. En seniorenbedden hebben tegenwoordig vaak een moderne uitstraling en zijn vrijwel niet meer te onderscheiden van standaard bedden. Hierbij profiteer je uiteraard wel van extra functies.

Plaats een modern vloerkleed met antislip-mat in huis

Een moderne woning is niet compleet zonder een stijlvol vloerkleed. Toch is het nogal een uitdaging om als oudere een vloerkleed in de woonkamer te hebben. Zo is de kans groot dat je hierop uitglijdt of struikelt over omgerolde hoekjes. Het beste kun je dan ook nog een anti-slipmat onder het vloerkleed plaatsen. Zo blijft het kleed gewoon liggen en krullen ook de randen niet snel op. Ga voor een vloerkleed met een mooie dierenprint, een geometrische print of een mooie warme kleur.

Wij wensen je veel succes met onze tips.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Poster Line art vrouw Previous post 5x een ode aan de vrouw in je interieur
beste soundbar Next post Wat is een soundbar en hoe kies je de juiste voor jou?