Read Time:3 Minute, 5 Second

Sinds COVID-19 zijn intrede heeft gemaakt in de wereld leven we in de ban van dit kleine virus met een grote impact. Afstand houden en niet samenkomen zijn sinds het begin van de pandemie de voornaamste maatregelen geweest om verspreiding tegen te gaan, maar hoe werkt dit tijdens een verhuizing? Betekent dit dat het gezin nu zelf de verhuizing moet regelen en dat er geen optie is voor verhuizen in Blaricum of elders in Nederland? Wees gerust, er is meer mogelijk dan u wellicht zult vermoeden!

Hoe gaat verhuizen tijdens corona?

Er zijn veel restricties van kracht geweest tijdens de lockdown, ook tijdens de versoepelingen wordt vastgehouden aan zaken als afstand bewaren en mondkapjes dragen. Hoe is het dan mogelijk om te verhuizen in Blaricum of een andere gemeente in Nederland? Het verhuisbedrijf Holland Movers mag nog steeds diensten verlenen aan zowel zakelijke klanten als particulieren, daarbij zijn er wel maatregelen getroffen.

Het RIVM heeft een aantal richtlijnen opgesteld, dienstverleners zullen zich minimaal aan deze regels moeten houden. Denk aan anderhalve meter afstand, vaak handen wassen en het dragen van een mondkapje. Bij een verhuizing mogen collega’s wel dichter bij elkaar in de buurt komen, toch zullen het aantal contactmomenten zoveel mogelijk beperkt worden. Denk aan het dragen van een sofa of het verplaatsen van een wasmachine. Er worden geen handen geschud en betalingen worden met pinpas voldaan.

Werknemers zullen niet dagelijks een sneltest ondergaan, er worden wel temperatuur metingen uitgevoerd. Heeft iemand verhoging of voelt een collega zich niet lekker? Dan zal deze werknemer uit voorzorg vervangen worden in de planning. Door vooraf handen te wassen en gebruik te maken van eigen materialen zal de verhuizer zo min mogelijk contact hebben met uw eigendommen en hygiënisch kunnen werken. Of beter gezegd; nog iets hygiënischer dan voorheen al het geval was.

Iedereen neemt verantwoordelijkheid

Bij iedere verhuizing wordt van zowel de aannemer als van de opdrachtgever verlangd dat standaard protocollen nageleefd worden. Niet alleen om uzelf te beschermen maar ook de mensen om u heen. Zo kan een werknemer van het verhuisbedrijf verzoeken om wat afstand te nemen of even naar een andere ruimte te gaan. Dit is overigens helemaal niet nieuw, zo is het heel normaal om in potentieel gevaarlijke situaties de omgeving te controleren en instrueren. Denk aan een verhuislift waar een piano op grote hoogte aan bevestigd is. Dan spreekt het voor zich dat de expert de regie neemt om alle betrokkenen veilig te stellen.

Bent u ziek of is er een gezinslid met verhoogd risico? In dat geval dient u dit aan te geven bij de verhuizer zodat er een weloverwogen besluit genomen kan worden. Het verhuisbedrijf Holland Movers is een full-service dienstverlener die desgewenst goederen kan inpakken en uitpakken. Wilt u dit liever zelf doen en de dozen buiten op de stoep plaatsen? Uiteraard is dat ook mogelijk. Sterker nog, u kunt zo kosten besparen op het totaal project.

Waarom een verhuisbedrijf beter is

Wilt u verhuizen in Blaricum en bieden vrienden aan een handje te helpen? Dat is prachtig natuurlijk, ook hier zult u weer verantwoordelijkheid moeten nemen. Het zou niet prettig zijn als iemand ziek wordt terwijl ze u proberen te helpen. Een verhuisbedrijf zorgt voor een snelle, efficiënte en bovenal veilige manier om te verhuizen van uw oude verblijf naar de nieuwe locatie. Gezellig met de hele familie een verhuizing plannen en uitvoeren klinkt leuk, in praktijk kunnen er naast gezondheidsrisico’s ook andere gevaren zijn. Denk aan schade bij vervoer, ongelukken tijdens het verplaatsen van zware goederen of hoog oplopende ruzies. Het komt helaas allemaal voor… Er zijn dus meer voordelen om uw verhuizing uit te laten voeren door professionals dan alleen het coronavirus.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
canvas foto Previous post Een professionele foto afdruk op canvas is een aanwinst voor je woonkamer
ritscreens Next post Ritsscreens: luxe zonwering voor maximaal comfort