Read Time:2 Minute, 0 Second

Belgisch hardsteen is in Nederland & België de meest verkochte natuursteen vensterbank. En dat is natuurlijk niet zomaar het geval! Belgisch hardsteen combineert een toegankelijke look met een natuurlijke en sfeervolle uitstraling en een optimale prijs – kwaliteit verhouding. Wanneer u de keuze voor hardsteen gemaakt heeft, is de vraag die rest: Gaat u voor grijs / blauw of antraciet? Onderstaand lichten we de beide mogelijkheden uitgebreid toe, zo weet u precies hoe en wat!

Gezoet (licht) of donkergezoet Belgisch hardsteen?

Bij NATUURSTEENvakman.nl heeft u de keuze uit een vensterbak van (licht) gezoet Belgisch hardsteen en donkergezoet Belgisch hardsteen. In principe is de afwerking van het product volledig gelijk, het grote verschil zit hem primair in de kleur van uw vensterbank. Licht / blauw gezoet Belgisch hardsteen heeft die kenmerkende (lichtere) blauwgrijze tint van authentiek hardsteen. Donker gezoet Belgisch hardsteen neigt meer naar antraciet als basiskleur. Deze kleurgradatie wordt gerealiseerd door een verschil in korrelgrootte tijdens het schuurproces van het Belgisch hardsteen. 

De term ‘zoeten’ betreft de laatste stap in het schuurproces van Belgisch hardsteen. Zoeten zorgt voor een gladde en matte afwerking van het oppervlak. Dit is tevens de traditionele bewerking van Belgisch hardsteen. Naast een mooie gladde afwerking, met een ‘matte schijn’ die er gewoon heel mooi uitziet en goed toe te passen is binnen een breed pallet aan interieurstijlen, zijn er meer voordelen. Een gezoete afwerking zorgt namelijk ook voor een optimale situatie op het gebied van onderhoud. Slijtage is niet snel zichtbaar, evenals vuil, en ook is de vochtopname minimaal. Dus naast mooi vooral ook erg praktisch! Waar uw voorkeur ook naaruit gaat, een vensterbank hardsteen op maat bij NATUURSTEENvakman.nl bestellen is altijd de juiste keuze: Topkwaliteit materiaal, maatwerk in eigen beheer, de beste prijs & snel in huis!

TIP: kiest u voor donkergezoet Belgisch hardsteen, neem dan zeker ook even een kijkje bij onze composiet vensterbank in de kleurtint ‘hardsteen look’. Een levensechte hardsteen look (donkergezoet), van hoogwaardige kwaliteit die op het gebied van prijs nog een stukje voordeliger is, zeker het bekijken waard dus!

Meer informatie over NATUURSTEENvakman.nl.

Met een eigen natuursteen zagerij & een team ervaren vakmannen zorgen wij altijd voor een prachtige vensterbank op maat; Zorgvuldig afgewerkt, voor de beste (online) prijs & Snel geleverd! Wij zorgen altijd voor een topkwaliteit vensterbank van Belgisch hardsteen, maar ook een dorpel op maat behoort tot de mogelijkheden, evenals een raamdorpel, plint, muurafdekker en gevelplint!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Solid Surface in de badkamer!
Next post Douglas, de populairste tuinhoutsoort van dit moment.