Read Time:2 Minute, 2 Second

De eerste indruk die klanten krijgen wanneer ze binnenkomen is heel erg belangrijk. Zorg er daarom voor dat de entree er goed verzorgd uitziet. Een eerste indruk kun je niet van iemand afpakken, maar je kunt er wel bij helpen om deze positief te laten zijn. Hier zijn een paar tips voor een goede wachtruimte.

Klanten laten zitten

Het is belangrijk dat u de klanten een mogelijkheid geeft om te laten zitten. Wanneer er geen zitplaatsen zijn en een klant langer dan 10 minuten moet wachten, kunnen er irritaties ontstaan. Dit kan ervoor zorgen dat het gesprek ook niet soepel zal verlopen.

Wachtruimte meubilair

Weet u niet precies wat u neer zou kunnen zetten voor uw klanten. Dan kunt u eens kijken naar wachtruimte meubilair. Bij Officetopper hebben ze een uitgebreid assortiment aan wachtruimte meubilair. U kunt zelf een keuze samenstellen, maar u zou ook om persoonlijk advies kunnen vragen. Bij Officetopper laten ze u graag in de showroom zien wat ze hebben en bij een bezoekje zou u kunnen kijken wat u interessant vindt. Het is natuurlijk altijd even fijn als u zelf kunt kijken naar het meubilair en het uit kan testen.

Kleuren en maten

Naast een ruim meubilair assortiment zijn er ook diverse kleuren waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u er voor kiezen om de zelfde kleur aan te houden als uw huisstijl of te kiezen voor totaal iets anders. Ook kunt u wanneer u een speciale wens heeft wat betreft maten overleggen met Officetopper over de beste keuze. Zij geven u een impressie van hoe het eruit zou kunnen zien.

Aanbiedingen op meubilair

Vaak zijn er bij Officetopper speciale aanbiedingen waar u gebruik van kunt maken. Zo zijn er vak artikelen afgeprijsd tot wel 20%! Ideaal wanneer u een gehele wachtruimte moet indelen.

Webshop en visueel

Bij Officetopper kunt u online het assortiment en ook visueel. Ze hebben namelijk een erg grote showroom waar u terecht kunt voor deskundig advies. Wanneer u toch liever via de webshop besteld is dit ook mogelijk. Officetopper is een bedrijf met ruim 30 jaar ervaring en wanneer u boven de €200,- aan producten besteld wordt het gratis geleverd. Ook is de levertijd niet lang wat een erg groot voordeel voor u kan zijn!

Overweegt u om wachtruimte meubilair te bestellen, neem dan een kijkje op www.officetopper.com. Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen door een email te sturen of te bellen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post DIY Boekenkasten
Next post De 5 mooiste tweedelige salontafels