Read Time:3 Minute, 3 Second

Als je het afgelopen jaar ergens van bewust bent geworden, is het wel het feit dat het interieur van je woning dringend aan vernieuwing toe was. Het verplichte thuis blijven sinds dat het coronavirus zijn intrede deed, heeft er voor gezorgd dat je een stuk kritischer bent geworden over waar jouw woning toch eigenlijk allemaal wel aan moet voldoen, om er zeker van te zijn dat je hier daadwerkelijk comfortabel en op je gemak de nodige tijd kunt doorbrengen.

Voorheen bracht je veel tijd buitenshuis door. Voor je werk was je vrijwel de hele dag op pad of op kantoor en daarnaast ging je meerdere malen per week uit eten met vrienden of bekenden. Het mag duidelijk zijn dat daar het afgelopen jaar behoorlijk wat verandering in is gekomen. Thuiswerken werd de nieuwe norm en met gesloten restaurants en cafés werd je sociale leven buiten je werk toch behoorlijk minder, zodat je onverhoopt heel wat meer tijd in huis door moest brengen dan je normaal gesproken gewend was.

foto afdruk op canvas

Je hebt in de huis de afgelopen tijd de nodige veranderingen doorgevoerd

Het duurde vervolgens dan ook niet lang voordat je je aan bepaald dingen in huis begon te ergeren. Zo was je woonkamer toch stiekem best wel donker en ook die bank die je een paar jaar geleden had gekocht en waar je af en toe op ging zitten, was in werkelijkheid toch niet zo comfortabel dat je er meerdere malen per week fijn op neer plofte om weer eens een filmpje te gaan kijken.

Gelukkig ben je niet de persoon die bij de pakken neer gaat zitten als iets hem niet bevalt, wachtend tot er vanzelf iets gebeurd. Nee, zodra je in de gaten had wat je niet aan stond, ben je gelijk aan de slag gegaan om hier iets aan te doen. Zodoende heb je de afgelopen maanden de muren van je woonkamer opnieuw geverfd en voorzien van een lichtere kleur, is de verouderde driezitter vervangen door een comfortabele loungehoek, heb je nieuwe kamerplanten gekocht en is er ook een modern vloerkleed gekomen dat een absolute blikvanger is.

fotos op canvas

Je bent op zoek naar een goede wanddecoratie om je woonkamer af te maken

Toch ben je nog niet helemaal tevreden. De lichtere woonkamer zorgt ervoor dat de muren een meer prominente rol spelen en vooralsnog zijn deze behoorlijk leeg. Daarom dat je graag een foto op canvas wil bestellen en mogelijk zelfs nog wel meer. Je hebt meer dan genoeg materiaal dat het waard is om bij jou aan de muur te hangen en je bent daarom op zoek naar de beste plek om de  nodige foto’s op canvas te laten drukken.

Gelukkig werd je door een aantal goede vrienden gewezen op BesteCanvas.nl, waar zij zelf verschillende foto’s op canvas hadden besteld en vol lof waren over de geleverde kwaliteit. Voor een uiterste voordelige prijs kun je hier namelijk foto’s op verschillende afmetingen laten afdrukken. De foto’s worden in hoge resolutie geprint met behulp van uv-bestendige inkt, waardoor ze jaren goed blijven. Bovendien worden ze kant en klaar aangeleverd, voorzien van een kwalitatief frame van sparrenhout.

foto op canvas afdrukken

Naast een professionele afdruk kun je ook kiezen voor een premium frame

Daarnaast kun je zelf voor het ontwerp kiezen. Naast het selecteren van je favoriete foto, kun je een keuze maken uit verschillende rand ontwerpen. Het gebruikte canvas is daarnaast gecertificeerd voor professionele fotoafdrukken, iets waar je als fanatiek hobby fotograaf toch zeker wel belang aan hecht. Je kunt bovendien ook nog kiezen voor een afdruk met een premium frame, waardoor je werk straks op die lichte muur nog een stuk beter tot zijn recht zal komen!

foto op canvas
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
chic interieur met weinig budget Previous post Zo creëer je een chic interieur met weinig budget
verhuizen Next post Een verhuizing in coronatijdperk: Zo gaat dat