Read Time:2 Minute, 6 Second

Een klein huisje in uw eigen tuin is een ideale plek om te ontspannen. Met een eigen blokhut in uw eigen tuin creëert u extra leefruimte. Als uw tuin groot genoeg is, is het zeker het overwegen waard om er een mooie houten huisje in te plaatsen. Een zelfbouw huisje is niet duur. Het is niet alleen geschikt als luxe schuur, werkruimte of opslag, maar ook als tiny house of een mancave.

Maak van een blokhut een plek om te ontspannen

Een houten huisje geeft een heel speciale sfeer aan de tuin. Het ziet er mooi en luxe uit en uw woonhuis wordt er waarschijnlijk ook wat meer door waard. Als u een huisje in uw tuin bouwt om er een speciale plek van te maken om te ontspannen, kunt u er iets heel moois en persoonlijks van maken. De mancave is bijvoorbeeld populair dus als u altijd al een mancave heeft willen hebben, is een blokhut daarvoor heel geschikt. U bouwt hem zelf op en bepaalt zelf hoe u de ruimte inricht. Bijvoorbeeld compleet met bar en zithoek. Met of zonder elektra. U kunt kleine camping zonnepanelen op het dak plaatsen en op die manier bijvoorbeeld ook een ijskast laten draaien.

Een tiny house in uw eigen tuin

Ook ideaal om te ontspannen is een blokhut inrichten als tiny house. In zo’n klein mooi huisje in de eigen tuin kunt u heerlijk relaxen en genieten van bijvoorbeeld muziek, een gezellig drankje en een barbecue. Richt de blokhut gezellig in met eenvoudige meubels en beschouw het als een mini tweede huisje in uw eigen tuin. Schilder het huisje in frisse kleuren of lak het blanke hout af. Het eindresultaat is in elk geval strak en sfeervol.

Geef uw tiener meer ruimte

Ook voor tieners is een klein huisje in de tuin een leuke plek om te ontspannen. Tieners kunnen een houten huisje in de tuin inrichten naar eigen smaak en er wat meer privé hebben dan in het woonhuis. Zo komen ze de avonden met vrienden wel door en een ander voordeel is dat ze minder op straat zullen rondhangen.

Klein huisje in de tuin voor het hele gezin

Een klein houten huisje in de tuin is leuk voor het hele gezin. U kunt er samen eten en u kunt zich er overdag terugtrekken om iets voor uzelf te doen. Als u de ruimte goed benut kunnen er ligstoelen en overige tuinspullen worden opgeborgen. De blokhutten zien er tegenwoordig zo mooi uit dat u er optimaal van kunt genieten op vele manieren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Drie slimme toepassingen die jouw zithoek écht compleet maken.
Next post Het beste slaap je onder een donzen dekbed