Read Time:2 Minute, 4 Second

Je huis decoreren is natuurlijk in de eerste plaats een kwestie van smaak. Sommige mensen houden van modern, anderen van klassiek. Maar ook daar zitten weer grote verschillen tussen. En wil je niet het risico lopen dat je woondecoraties koopt die toevallig ook bij een vriend of familielid aan de wand hangen, dan moet je soms goed je best  doen. Winkelen in grote woonwarenhuizen is leuk en makkelijk, maar origineel is het vaak niet. Wat wel origineel is, zijn muurstickers. Deze kun je in elk vertrek in je woning op de wanden aanbrengen. Met een mooie spreuk of pakkende tekst, zodat de sticker meteen in het oog springt.

Een muursticker met je eigen tekstmuursticker

Wil je echt iets origineels, ontwerp dan een muursticker met je eigen tekst. Heb je een lijfspreuk die echt helemaal bij jou past? Of is er een zin uit een songtekst die je erg aanspreekt? Laat er dan een mooie muursticker van maken. Met zo’n tekst op de muur druk je direct een persoonlijk stempel op de inrichting van je woning. Want niemand anders zal die tekst in die vorm als muursticker hebben. En als het een tekst is die helemaal bij jou past dan zullen je familie en vrienden dit ook direct als zodanig herkennen. Je krijgt vast en zeker complimenten als er bezoek komt over je originele muurdecoratie.

Ook erg origineel: De trapstickers

Wil je je bezoek iets geven om over na te denken als ze bij jou thuis de trap op lopen? Bestel dan onze originele trapstickers. Je kunt kiezen voor een leuke tekst die je ergens op het internet tegenkomt. Maar veel origineler is natuurlijk om je eigen tekst te bedenken en daar trapstickers van laten maken. Verf je trap in een fris kleurtje, bevestig de trapstickers op de treden en je trap krijgt gelijk een heel originele uitstraling.

Mooie teksten die rakenpersoonlijke tekst muursticker

Er zijn van die teksten die raken je zodra je ze hoort. Deze teksten lenen zich uitstekend voor een muursticker. Je kunt een sticker bestellen met een standaard tekst, het aanbod is breed dus er is vast wel een tekst te vinden die je aanspreekt. Maar je kunt ook je eigen tekst maken en daar een muursticker van bestellen. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende lettertypen en tekstgrootten. Afhankelijk van de ruimte die je beschikbaar hebt voor een mooie muursticker kun je de grootte van je sticker bepalen. Het aanbrengen van een muursticker is erg eenvoudig, dit kan eigenlijk niet mislukken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De interieurtrends van 2017
Next post Scandinavische kinderkamer inrichting