Read Time:2 Minute, 9 Second

Er is een kindje op komst, dit is een klein wonder op zich! Je wacht met blijde verwachting op het moment dat deze kleine spruit bij jou in huis zal zijn. Ook al beseft het kindje het nog niet, toch wil je dat hij of zij niets tekort komt. Een mooie en aangename omgeving is het begin van het geluk dat je hem of haar gunt! Je woonkamer inrichten is een van de dingen waarmee je de laatste weken van de zwangerschap druk bezig bent. Flinders is een van de leukste sites waar je alles en nog wat vindt voor je baby. Kijk eens bij Sebra kindermeubels en accessoires en begin alvast te dromen over je nieuwe leven met je kleine pruts!

Speelgoed, meubels.. alles en nog wat!

Er komt heel wat kijken bij een baby op komst. Je moet niet enkel zorgen voor meubels. Je geeft hem of haar ook het liefst leuk speelgoed, knuffelbeesten, overtrekken voor het bedje, babynestjes of zachte vloerkleden. Maar niet enkel de kinderkamer wordt ingericht, ook de woonkamer ondergaat een hele metamorfose. Je woonkamer inrichten met het oog op de baby is wel een beetje stressvol, maar anderzijds heel leuk! Laat dit een mooi moment zijn in je leven. Je beleeft het misschien nooit meer zo intens als de eerste keer!

Een warm nestje voor je kindje

Een klein kindje heeft gewoon een warm nestje nodig. Aandacht, warmte, liefde en fijne spullen om zich heen is het enige wat zo’n kleine wurm verwacht. Maak het hem of haar prettig met leuke gehaakte knuffeldieren, speelgoedjes die geluiden maken, leuke kleuren en vormen. Denk voor de mama aan een prettig zittend voedingskussen en voor de baby aan een badjas die zo zacht is als dons.

Een kinderhoekje in de woonkamer

Je zult heel veel bezoek krijgen vlak na de geboorte. Het liefste wil je je kindje zo dichtbij mogelijk houden toch? Maak daarom een leuk kinderhoekje in de woonkamer. Een bedje, knuffels, een aankleedkussen of een voedingskussen: het hoort er allemaal bij. Denk ook aan zaken zoals opbergmandjes of een eetsetje, want ook die zul je zeker nodig hebben! Zo kun je optimaal genieten van je prille ouderschap. Zijn grootouders of tantes en ooms niet meer te stuiten en willen ze absoluut geschenken geven? Kies dan voor speelgoed voor later: een poppenwagen,  eenpoppenbedje, puzzels of stapelblokken bijvoorbeeld. Deze gaan lang mee en zijn een leuk aandenken aan de schenker! Geniet van je lieve spruit: niets is te goed voor hem of haar! Wedden dat hij of zij het voelt als je hem of haar welkom heet?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Leer alles over warmtepompen
Next post Waarom een donzen dekbed heerlijk is voor in de winter