Read Time:4 Minute, 44 Second

Wat is er nu fijner dan in een mooie hangstoel achteroverleunen en even lekker te ontspannen? Zeker wanneer je de juiste mooie hangstoel gekozen hebt is dit zeer aantrekkelijk. Alleen al om die reden is het dan ook eens leuk om te kijken welke modellen er allemaal te krijgen zijn. Aan de hand daarvan kies je zelf gemakkelijk een leuke hangstoel uit. Zo creëer je de tuin die de moeite waard is om in te zitten. Natuurlijk wil je ook een stoel die goed aansluit bij je huidige tuinmeubelen. De volgende modellen mooie hangstoelen hebben stuk voor stuk iets te bieden. Zo zal je ontdekken dat er verschillende soorten zijn die elk hun eigen voordelen te bieden hebben. Dit is de top 7 van dit moment.

1. Fermob 1900 Schommelstoel

Als er één mooie hangstoel is dit absoluut genoemd moet worden dan is het wel de Fermob 1900 Schommelstoel. Dit is een hangstoel zonder standaard die je bijvoorbeeld in de boom hangt. Het is vooral aantrekkelijk om te weten dat deze stoel in allerlei kleurvariaties te krijgen is. Daardoor is deze dus in elk tuinontwerp te passen. Hoewel de stoel is gemaakt van gelakt staal en dus zeer sterk is, is deze niet zwaar. Met minder dan 9 kilo is deze goed te dragen. Daardoor is deze leuke hangstoel dus ook goed op te hangen op elke plek. Bijvoorbeeld door hem te bevestigen aan een stevige boomtak. De ideale hangstoel voor in de tuin.

2. Manifesto Orthello Cocon

Manifesto Orthello Cocon

Een leuke hangstoel van een hele andere orde is de Manifesto Orthello Cocon. Dit is een hangstoel op een standaard die gewoon in elke tuin te gebruiken is. De stoel is gemaakt van wicker en is mooi gevlochten tot een stevig geheel. Helemaal ideaal is het feit dat er ook een mooi kussen bij geleverd wordt zodat de stoel helemaal comfortabel is om ontspannen in te zitten. Ook aantrekkelijk is het feit dat ook van dit model meerdere kleurvarianten leverbaar zijn. Zo past de stoel dus ook altijd bij het tuininterieur op de betreffende plek.

3. De mooie hangstoel; Manifesto Meduno

Manifesto Meduno

Ook van Manifesto is de Meduno. Dit is een hangstoel zonder standaard. De ideale optie om deze op te hangen is daardoor montage aan het plafond. Bovendien is deze mooie hangstoel wel ook werkelijk overal in de ruimte te plaatsen. Ook voor dit model geldt dat mooi wicker is gevlochten om te zorgen voor een stevige, comfortabele hangstoel waar lekker in gezeten kan worden. Er is eigenlijk geen reden meer om op te staan. Dankzij het bijgeleverde kussen is het ook nog eens een extra comfortabele hangstoel. Alleen al om die reden zou je hem natuurlijk wel willen hebben. Overigens is er ook een Manifesto Meduno variant met standaard die te verplaatsen is.

Manifesto meduno met standaard

4. Manifesto Barasso

Manifesto Barasso

De Manifesto Barasso is een echte comfortabele hangstoel. Er zijn ook van dit model varianten in alle kleuren en vormen. Zo is deze bijvoorbeeld te krijgen als hangstoel zonder standaard, maar ook als hangstoel op standaard. Deze leuke hangstoel is van een wat meer open model dan de basketmodellen die tegenwoordig vaak te vinden zijn. Dit komt het zitcomfort wel ook sterk ten goede. Er is op allerlei verschillende manieren comfortabel in plaats te nemen. Wie een hangstoel in de tuin zoekt, doet er goed aan om dit model als serieuze optie te overwegen. Door de vele kleuren zijn alle opties mooie hangstoelen te noemen die in elke tuin te passen zijn.

5. Manifesto Farra

Manifesto Farra

De Manifesto Farra is een hangstoel voor in de tuin. Deze onderscheidt zich wel van alle andere modellen. Het is er één die geschikt is voor 2 personen. Daardoor is het dus ook echt een leuke hangstoel te noemen. Het is romantisch om er samen in te zitten. Een mooie hangstoel is er in alle soorten varianten, maar dit model voor 2 personen is daardoor wel een wat meer bijzondere variant. Het betreft bovendien een hangstoel op standaard de overal te plaatsen is. Omdat er ook veel leuke bijpassende tuinmeubelen te krijgen zijn, is dit nog eens echt een stoel die kan passen in een complete tuininrichting. Daardoor is het de perfecte hangstoel voor in de tuin.

6. Leuke hangstoel; Manifesto Marene

Manifesto Marene

Als je zoekt naar een ideale hangstoel in de tuin, dan is de Manifesto Marene absoluut en model om te overwegen. Het betreft mooie hangstoelen in allerlei mooie kleuren. Bovendien is dit model ook als hangstoel op standaard te krijgen. Waardoor deze overal in de tuin bruikbaar is. Je zit dus altijd in de zon, of in de schaduw, als je dat wenst. Omdat dit model met een mooi kussen wordt geleverd, kan met recht van veel comfort worden gesproken. Het is de perfecte stoel om lekker in weg te kruipen en te genieten van het mooie zomerweer. Het zal dringen worden binnen de familie wie erin mag zitten.

7. Manifesto Andriano

Manifesto Andriano

Mooie hangstoelen als de Manifesto Andriano, met een mooie basket, zijn momenteel erg populair. Dat komt natuurlijk vooral ook door het feit dat ze mooi te plaatsen zijn in elk type tuin. Een hangstoel in de tuin maakt de woonbeleving immers pas echt compleet. Daarmee creëer je je echte eigen paradijs op aarde. Deze stoel is vooral ook geschikt voor allerlei soorten tuinen omdat deze zowel met als zonder standaard te krijgen is. Daardoor kan de stoel bijvoorbeeld ook aan het plafond van een uitbouw of veranda worden gemonteerd. Ga lekker zitten, het ontspannen kan direct beginnen.

7. Manifesto Carisio

Manifesto Carisio

Last but not least, de Manifesto Carisio. Deze leuke hangstoel heeft een bijzonder design.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Kleine slaapkamer Previous post Tips voor het inrichten van een kleine slaapkamer
wifi repeater Next post Zo gebruik je snel en eenvoudig je wifi repeater