Read Time:2 Minute, 4 Second

Wil je graag wat leukers van je trap maken en het laten opvallen? Er zijn diverse manieren om je trap mooi op te laten vallen in je huis. Je gasten zullen versteld zijn van de originialiteit! Hier vind je enkele voorbeelden die je kunt toepassen.

Verlichting

Verlichting wordt steeds uitbundiger en designs worden steeds unieker. Daarbij mag je je trap dus ook meenemen wat betreft verlichten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een moderne tint met LED lampen die je per trede plaatst. Dit oogt niet alleen erg chique, maar ook helpt het bij het traplopen, je ziet tenslotte beter waar je moet stappen. En het kost weinig aan energie. Wat wil je nog meer?

Modern

Je kunt een trap volledig modern in je interieur verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een stalen balk die je naar de volgende verdieping begeleidt waar je zwevende treden op plaatst. Met een afscherming van glas aan de trapleuning heb je hierdoor iets speciaal in huis. Neem een kijkje op Trapleuningspecialist voor enkele prachtige voorbeelden. En zo zijn er nog veel meer trappen die je in een strak ontwerp naar boven kunt laten lopen. Vergeet de ouderwetse trap met matten erop, moderne patronen zorgen voor een echte eyecatcher.

Industrieel

Niet alleen modern is hot, industrieel is minstens net zo populair. Stoere trappen in metalen vormgevingen laten je woning extra industrieel ogen. Het voordeel van industrieel is dat de gebruikte materialen erg sterk zijn en lang meegaan. En je kunt het zelf zo industrieel maken als je zelf wilt. Wanneer je kiest voor handgemaakte metalen trapleuningen heb je iets van goede kwaliteit in huis.

Landelijk

Wanneer je een woning hebt waarin een landelijke stijl is opgezet heb je een mooie, warme sfeer. Vooral hout voert hier een belangrijke rol als sfeermaker. Je kunt de trap hierbij ook erg mooi aankleden met robuuste houten traptreden en leuningen met prachtige authentieke details van een ouder huis.

Vintage

Ook vintage is een stijl die populair is in huishoudens. Met vintage ga je terug in de tijd met opvallende kleuren en patronen die kenmerkend zijn voor die tijd. Je kunt daarbij de trap aankleden met een tapijt welke deze vormen heeft. Hierdoor zal de trap extra opvallen.

Inspiratie opdoen

Wellicht heb je nog geen concreet plan voor de aanpak van je trap. Laat je dan inspireren door de diverse stijlen en bekijk alle mogelijkheden die je kunt toepassen in je huis. Bekijk eens het assortiment van handgemaakte trapleuningen van Trapleuningspecialist welke mooi kunnen staan bij jouw trap.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Jielde designlampen
Next post Leuke verlichting voor op de kinderkamer