Read Time:2 Minute, 26 Second

Voorheen dacht je bij het horen van het woord luchtbed voornamelijk aan gezellige kampeervakanties dichtbij huis of juist fijn in het buitenland. Nu het luchtbed echter steeds luxer in de uitvoering wordt is het daarnaast ook prima te gebruiken als logeerbed. Met een Intex luchtbed geniet je van een comfortabel bed dat heerlijk ligt en ook nog eens razendsnel op te zetten of op te bergen is. De luchtbedden van Intex zijn voorzien van een extra groot ventiel waardoor het leeglopen ervan razendsnel gaat. Het oppompen van de bedden kan middels een gangbare voetpomp, maar ook zijn er modellen die voorzien zijn van een speciale, zeer krachtige ingebouwde pomp. Deze hoef je alleen maar even op het stopcontact aan te sluiten en in slechts een paar minuten is het hele bed opgepompt. Door de luxe afwerking met zacht velours of flock aan de bovenkant voelt een intex luchtbed ontzettend zacht aan en blijf je er prima op liggen. Intex luchtbedden zijn bovendien verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals extra hoge luchtbedden en luchtbedden voor 1 persoon of juist 2 personen. Op deze manier vindt je in de zeer ruime collectie van Intex altijd het luchtbed dat perfect bij je past.

intex luchtbed

Kies je voor een 1 persoons of 2 persoonsluchtbed?

Wil je het luchtbed van jouw voorkeur als logeerbed bij je thuis gebruiken? Dan is het belangrijk om van tevoren na te denken over wie er gebruik van zullen maken. Krijg je meestal maar één logé dan kun je prima volstaan met een 1 persoons luchtbed. Komen er vaak meerdere gasten tegelijk logeren dan is ook een 2 persoons luchtbed het overwegen waard. Zorg er dan natuurlijk wel voor dat deze loges wel met elkaar op één luchtbed willen. Als je ruimte zat hebt in je woning kun je er uiteraard ook voor kiezen om een aantal 1 persoons luchtbedden op voorraad te houden. Op deze manier heb je altijd plek voor onverwachte slapers en kun je iedereen voorzien van een eigen plekje in een bed dat zeer luxueus aanvoelt.

Standaard of juist extra hoog: welk type luchtbed heeft jouw voorkeur?

Ben je op zoek naar een nieuw luchtbed om te gebruiken als logeerbed dan kun je kiezen uit een aantal verschillende soorten, die in de meeste gevallen in zowel de 1 persoons- als 2 persoonsuitvoering te verkrijgen zijn. Zo is er onder meer het traditionele model van de camping mat, die ontzettend eenvoudig te verplaatsen is. Daarnaast kun je ook opteren voor het standaard model, dat uitgevoerd is in fraai ogend donkerblauw pluche. Met een dikte van zo’n 20 centimeter is dit een prima model voor de actieve en soepel bewegende logé. Zijn je gasten al wat ouder of gun je ze gewoon een makkelijke opstap? Dan kun je ook gaan voor de verhoogde modellen van Intex. Deze zijn dubbel zo dik als de standaard modellen waardoor zowel het naar bed gaan als het opstaan bijzonder gemakkelijk gaat.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De tuin in bloei door middel van klimop
Next post Kleur je tuin ook in de zomer met zomerbloeiende bloembollen