Read Time:2 Minute, 36 Second

De zomermaanden zijn steevast voor veel mensen, misschien ook voor jou, de favoriete periode van het jaar. We kunnen zalig genieten van het zonnetje en de vreugdevolle warmte die het uitstraalt. Minder leuk is het natuurlijk als je dan na een warme dag op kantoor thuiskomt in een woning die zo mogelijk nog warmer aanvoelt, en dat terwijl je zo snakt naar dat beetje verkoeling. De rolluiken overdag gesloten laten en tijdens de frissere nachturen de ramen openzetten, zijn weliswaar prima maatregelen om de warmte enigszins buiten te houden, maar zullen vaak niet volstaan. Airconditioning geeft jou op ieder moment het genot van een koele woning waar het op ieder moment van de dag zalig vertoeven is.

Zoveel mogelijkheden in één enkel toestel

Als je beslist om te investeren in airconditioning doe je dit in de meeste gevallen omdat je op zoek bent naar verkoeling van je woning. Toch kan het toestel zoveel meer voor je betekenen. Tijdens de warme en drukkende zomerdagen voorziet het jou van een koele woning, tijdens de koudere maanden kan je het toestel ook gebruiken om de ruimte aangenaam warm te maken. Een mooi staaltje van de ideale klimaatbeheersing dus en dat allemaal met één en hetzelfde toestel.

Perfect voor alle ruimtes

Airconditioning mag dan wel de algemene naam zijn, toch dekt deze naam vele ladingen. Zo kan je niet alleen zowel verkoelen als verwarmen, maar heb je ook de keuze uit een uitgebreid gamma aan toestellen waarin je voor elke bedoelde ruimte precies de juiste vindt. En dit is niet onbelangrijk, een te grote airconditioning is naar verbruik geen goede optie, een te kleine airconditioning zal ervoor zorgen dat het onnodig lang duurt om de ruimtes af te koelen of op te warmen. Kiezen doe je op basis van het aantal vierkante meter van de ruimte.

Jouw comfort en gebruiksgemak staat voorop

Op alle vlakken werd bij het ontwerp van airconditioning gezorgd voor een optimaal comfort en gebruiksgemak.

Kiezen tussen een slaapkamer waarin je de slaap niet kunt vatten omdat het er te warm is of een slaapkamer waarin slapen onmogelijk is omwille van het geluid van de airconditioning is niet aan de orde. De toestellen werken uiterst stil zonder daarbij hun effect te missen. Ook voor kinderkamers is dit dus een prima oplossing.

Je hebt vast al gehoord van de zogenaamde slimme toestellen en deze vind je ook in de categorie airconditioning. Het grote voordeel dat je hieraan hebt, is dat je het toestel nooit hoeft te laten aanstaan als dat niet nodig is, je kan het namelijk instellen op het bedieningspaneel of vanop afstand bedienen via je smartphone. Niet alleen zal dit je heel wat energie besparen, het zorgt er ook voor dat je woning al lekker koel is tegen de tijd dat je er aankomt.

De voordelen nog even op een rijtje

  • altijd een lekker koele woning in de zomer
  • altijd een aangenaam warme woning in de winter
  • voor iedere ruimte de perfecte airco
  • op afstand te bedienen via de smartphone
  • persoonlijk in te stellen via het bedieningspaneel

Airconditioning in je woning, je zal je afvragen waarom je er nog niet vroeger voor gekozen hebt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
zonnepanelen van AEG Previous post Duurzame energie dankzij de zonnepanelen van AEG
internet of things Next post De Meest Kwetsbare IoT-apparaten: Denk Goed Na Voor Aankoop