Read Time:1 Minute, 54 Second

Als je net bent verhuisd is de laatste stap de ruimte mooi aankleden zodat het er huiselijk uit ziet. Dit kan aan de hand van accessoires, denk aan leuke kussens, vaasjes, schilderijen en een kamerplant. Gezellige accessoires doen dan ook echt wonderen! Als de meubels een neutrale kleur hebben zoals beige of grijs en de muren ook, dan is het hartstikke leuk om accessoires te kiezen met een gezellig kleurtje, op deze manier breng je iets leven in de brouwerij. Planten zijn hier een voorbeeld van, de groene kleur van de bladeren staan geweldig bij neutrale kleuren. Op deze manier komt het groene nog meer uit, en aangezien een plant een product uit de natuur is. Ziet de kamer er nog neutrale en natuurlijke uit! Wil je graag een kamerplant om de ruimte op te fleuren? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Hier moet je rekening mee houden

Als je een kamerplant thuis hebt, is het de bedoeling dat de kamerplant zo lang mogelijk mooi blijft. Dit is dan gelukkig ook niet zo moeilijk, maar het is dan wel van belang dat je een paar dingen weet over kamerplanten. Het eerste belangrijke punt is het lichtinval van de ruimte waar jij de plant neer gaat zetten. Staat de ruimte op het noorden of het zuiden? Of het oosten? Dit is handig om te weten, omdat je op deze manier kan zien hoeveel lichtinval en zonuren je gemiddeld in de ruimte hebt. Er zijn namelijk genoeg kamerplanten die niet tegen de zon kunnen, de bladeren worden geel en worden uiteindelijk als het ware ‘knapperig’. Gelukkig zit er vaak bij de planten een kaartje, waarop informatie staat. Op deze manier heb je een paar richtlijnen en weet jij hoe vaak je de plant water moet geven in de week en op welke plek de plant moet komen te staan.

Fleurdirect

Wil je graag de perfecte kamerplant vinden? Neem dan eens een kijkje op de website van Fleurdirect. Deze partij heeft een ruim assortiment aan kamerplanten. Je kan zelfs aan de hand van de filteropties aan geven of je een schaduw plant wilt, een grote, de diameter en de prijs. Op deze manier vind jij zeer gemakkelijk een plant die prachtig staat bij jou in de woonkamer!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
beste zandtafels Previous post Onze top 5 beste zandtafels van het moment
goede nachtrust Next post Hoe kun je zorgen voor een goede nachtrust?