Read Time:2 Minute, 8 Second

Heb jij genoeg van de huidige uitstraling van je woonkamer? Dan ben je waarschijnlijk toe aan een nieuwe en vooral frisse look van je woonkamer. Dit kan gemakkelijk door de tips uit dit artikel. Je zult zien dat je na het lezen van dit artikel nieuwe inspiratie hebt opgedaan en klaar bent om je woonkamer een frisse look te geven!

Planten in je woonkamer

Als eerste is het belangrijk om planten in huis te halen. Een plant zorgt met haar groene uitstraling voor een natuurlijkere sfeer in je woonkamer. Er kan al een groot verschil worden gemaakt met het plaatsen van een aantal kleine plantjes. Naast een frissere en gezondere uitstraling zorgt een plant ook voor frissere lucht. Planten produceren namelijk zuurstof en nemen koolstofdioxide op. Dit proces zorgt ervoor dat de lucht in je woonkamer gezuiverd wordt. Het je huis niet alleen een nieuwe look krijgt, maar ook daadwerkelijk gezonder wordt.

Bron: esprit.nl

Nieuwe accessoires voor je woonkamer

Ben je nog niet toe aan het vervangen van meubels? Door het toevoegen van nieuwe woonaccessoires van Esprit kan je ook een groot verschil maken. Het toevoegen van een kussen, extra bank of een andere lamp kan al een groot verschil maken. Ook het verven van bijvoorbeeld een muur geeft al een hele andere kijk op een ruimte. Kijk ook eens wat de nieuwste trends zijn op het gebied van woonkamers. Dit kan wellicht helpen in je zoektocht naar een nieuwe look voor je woonkamer.

Ruimte maken

Iedereen is anders. Zo is de ene persoon erg netjes en zal graag een nette kamer willen en zal de ander zich meer thuis voelen in een drukke woonkamer waar veel spullen blijven liggen. Voelt je woonkamer te vol en rommelig aan door kleine gebruiksvoorwerpen die zijn blijven slingeren? Ruim dan eens alle kleine spullen op. De ruimte die daarmee gecreëerd wordt kan een groot verschil maken. Hiervoor kun je gebruik maken van dichte kasten of leuke opbergbakken/manden.

Veranderingen doorvoeren

Vraag jezelf eens af voor hoelang je meubelen al in deze positie staan? Door een aantal grote veranderingen door te voeren kan de uitstraling van je woonkamer compleet veranderen. Probeer eens een aantal meubels te verschuiven en onder ogen te zien wat dit betekent voor de uitstraling van het huis. Als er geen ruimte is om grote veranderingen te maken, dan kun je altijd kijken of je een aantal meubels kunt vervangen. Hierdoor kun je met weinig aankopen toch een hele andere sfeer in je huis creëren.  

 


 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Besparen op energie: hoe werkt dat eigenlijk?
Next post De handigste tuinmeubelen voor op het balkon