Read Time:2 Minute, 15 Second

Een huis is een plek waar jij je wil en hoort thuis te voelen. Wanneer je net een nieuw huis hebt gekocht of gehuurd kan dit nog wel eens een grote opgave zijn. Je wilt namelijk wel dat het huis een eigen uitstraling heeft die past bij jou en je partner. Ben je benieuwd hoe je een extra persoonlijk tintje aan je nieuwe huis kan geven? In onderstaand artikel geven we een aantal tips om jouw woning persoonlijk te maken.

Hang wat leuke foto’s op

Een van de makkelijkste manieren om je huis een persoonlijke uitstraling te geven is het ophangen van foto’s. Vaak wordt dit vergeten, maar het zorgt juist voor een veilig gevoel in huis. Dit kunnen foto’s zijn van jou en je partner, je gezin, de familie, een reis die je hebt gemaakt, je huisdier en noem maar op. Je kunt ervoor kiezen om de foto’s af te drukken en in een lijstje je plaatsen, maar het is ook heel mooi om een foto op canvas te bestellen. Met een foto op canvas kies je zelf de grootte en het aantal foto’s uit. Ideaal om een fotocollage op maat te maken!

Kies voor spullen die een verhaal hebben

Dat ene beeldje dat je tijdens een verre reis hebt gekocht als aandenken. Of die ene bank die nog van je oma is geweest. Of die mooie lamp die je ooit van je ouders hebt gekregen. Allemaal spullen met een speciale betekenis die extra waarden toevoegen aan je huis. Door dit soort decoratie en meubilair in je huis te verwerken zorg je voor een bepaalde herkenbaarheid en persoonlijkheid. Ieder item heeft zo een eigen verhaal.

Maak gebruik van accentkleuren

Het is heel normaal om voor je styling een veilige optie te kiezen, maar je kunt je huis heel makkelijk opfleuren en een persoonlijke tint geven door je lievelingskleur terug te laten komen in accessoires. Kies bijvoorbeeld een lekker kussen of een mooi tapijt in een fellere kleur. Het fleurt je huis niet alleen op, maar zorgt ook nog eens voor een persoonlijke touch.

Maak het zelf

Ben je nog niet helemaal tevreden met de styling van je huis en wil je nog iets persoonlijks toevoegen? Ga dan lekker zelf aan de slag! Op websites als Pinterest kun je genoeg inspiratie vinden voor verschillende doe-het-zelf projecten.

Hopelijk heb je met bovenstaande tips genoeg inspiratie op kunnen doen om je huis een persoonlijk tintje te geven. Hang wat leuke foto’s aan de muur, laat je lievelingskleur hier en daar terugkomen of laat de crea bea in jezelf naar boven komen. Genoeg opties om je huis nét dat beetje extra mee te geven!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
douchewandpanelen Previous post Simpele tips om je woning een luxe uitstraling te geven 
groendak-aanleggen Next post Een groendak aanleggen: hier moet je op letten