Read Time:1 Minute, 35 Second

Het gebruik van Solid Surface wordt steeds populairder. solid surface badkamerHet materiaal is onverwoestbaar, tijdloos en kan in iedere kleur of gewenst formaat geleverd worden. Je vindt het materiaal vanwege de mogelijkheden in toenemende mate in badkamers en keukens.

Maar wat is het precies? Solid Surface is een duurzaam oppervlakte materiaal. Een hoogwaardige kunststof op basis van polyesterhars. Door het gebruik van deze hars krijgt het oppervlakte een mooie, zuivere kleur en het geeft een steenachtige look.

1.Solid Surface is naadloos te verlijmen

Marlan Solid Surface is een homogene en niet poreuze oppervlakte die in mallen wordt gegoten om wastafels, waskommen of badkuipen te maken. Veel mensen weten niet dat Marlan Solid Surface op dezelfde manier te bewerken is als hout. Dit betekent dat je voor de bewerking dezelfde machines en gereedschappen kunt blijven gebruiken. Wil je een zeer grote oppervlakte creëren? Geen probleem. Doordat je twee losse stukken naadloos kunt verlijmen, lijkt het nog steeds alsof het uit één mal is gegoten.

2. Solid surface is bestand tegen vlekken en chemicaliën

De Solid surface werkbladen zijn bestand tegen hardnekkige vlekken en vele chemicaliën. Dit maakt het zeer geschikt voor het onderwijs en voor laboratoria. De naadloze en niet poreuze resultaten bieden, in combinatie met die chemische bestendigheid, een perfect product voor gebruik in natuur- en scheikunde ruimtes. Gezien het belang van hygiëne in de zorg, biedt bestendigheid tegen chemicaliën ook voor deze sector veel mogelijkheden.

3. Solid surface kan tegen een stootje

Voor sommige projecten is een zekere hufterproofheid nodig. Bij evenementen en recreatiegelegenheden wordt er niet altijd voorzichtig omgegaan met faciliteiten. Marlan Solid Surface is gelukkig herstelbaar. Het oppervlak van Marlan is geschuurd, wat als voordeel met zich meebrengt dat het onderhouden kan worden. Marlan is een duurzaam materiaal en zal niet snel beschadigen. Mochten er toch krassen of andere oneffenheden aan het materiaal optreden, dan kan dit weer worden weggewerkt.

De mogelijkheden zijn oneindig.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Wat is patchwork?
Next post Kleurrijke interieurs