Read Time:2 Minute, 1 Second

Je hele huis beveiligd onder een systeem waar je altijd en overal toegang tot hebt. Voor de drukke Nederlander die een prettig en veilig gevoel wil hebben gedurende de dag een perfecte uitkomst. Bij een draadloos alarmsysteem communiceren alle camera’s en accessoires van het beveiligingssysteem met elkaar, en met het centrale basisstation. Dat basisstation kun je gemakkelijk besturen via een handige app op je telefoon.

Altijd in contact
Met een draadloos alarmsysteem heb je altijd zicht op wat er in je woning gebeurt. Met een compleet Somfy beveiligingspakket installeer je gemakkelijk alles wat je nodig hebt om je huisbeveiliging te automatiseren. Via de handige app heb je onder andere toegang tot de beveiligingscamera’s en krijg je een seintje wanneer het alarm wordt geactiveerd.

Startpakket
Een startpakket is de ideale optie om een goede basis te zetten voor je draadloze alarmsysteem. Een standaard startpakket bevat rookmelders, bewegingsmelders, camera’s, sirenes, openingsmelders en een handige app om alle apparatuur mee te bedienen. Met dit startpakket kun je altijd met een gerust hart je woning verlaten zonder angst voor inbraken.

Bewegingsmelder
Waar je met enkel camera’s de woning in de gaten kunt houden, zorgen bewegingsmelders en sirenes ervoor dat je huis ook echt beveiligd wordt bij eventuele ongewenste indringers. De bewegingsmelders geven een via de app een notificatie op je telefoon waardoor je direct op de hoogte bent van beweging in je woning.

Openingsmelder
Een openingsmelder detecteert indringers door gebruik te maken van een schok- en openingsdetectie systeem. Wordt er een deur geopend door een ongewenste bezoeker, dan stuurt het draadloze alarmsysteem een notificatie naar de smartphone of tablet. Je hebt hier vervolgens de keuze om verschillende scenario’s te activeren. Je kan bijvoorbeeld de rolluiken laten sluiten, verlichting aan laten gaan of een sirene af laten gaan. Zo ben je zelfs op vakantie beveiligd!

Camera’s
De camera’s van een draadloos alarmsysteem nemen direct op zodra er beweging wordt gedetecteerd. De camerabeelden kun je gemakkelijk terugkijken op de app via smartphone of tablet. Ben je zelf in huis en wil je wat privacy? Er zijn camera’s beschikbaar met een privacy shutter. Deze shutter dekt de camera geheel af waardoor je gegarandeerd bent van privacy in je eigen woning.

Rookmelders
De rookmelders activeren direct een alarm zodra er rook in de woning gedetecteerd wordt. Er gaat een luid signaal af en er volgt direct een melding naar de smartphone of tablet.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 5 creatieve ideeën voor je interieur en tuin
Next post Trends en innovatie in het huishouden