Read Time:4 Minute, 8 Second

De bladeren dwarrelen sierlijk van de bomen en de mandarijnen (en pepernoten!) liggen inmiddels weer ruim in de schappen. We zitten midden in het herfstseizoen en de winter wacht geduldig op haar beurt. Wil je ondanks de kou genieten van jouw tuin? Lees dan snel welke ingrediënten je nodig hebt om deze herfst- en winterklaar te maken!

Het zijn de perfecte seizoenen om knus met een dekentje en kop thee op de bank te zitten, maar frisse lucht en natuur is goed voor de mens. Nu we zo veel mogelijk moeten thuis blijven, lonkt het zelfs meer om de deur uit te gaan. Misschien mis je het, net zoals wij, ontzettend om hele middagen en avonden door te brengen op een lekker verwarmd terras. Geen zorgen, wij weten wat jij nodig hebt om jouw tuin om te toveren tot een privéterras!

Namelijk:

  • Warmte
  • Weerstand tegen regen, wind en sneeuw
  • Een comfortabele tuinset
  • Een leuke aankleding

Make it hot, hot, hot

Warmte kan natuurlijk niet ontbreken in dit recept. De temperaturen zijn al flink gedaald en in de winter gaat het misschien zelfs weer vriezen. De aarde warmt helaas op, maar dat betekent niet dat wij er in deze maanden warmpjes bij zitten. Er is niks leuks aan bibberend met een boek op jouw tuinset zitten met een dekentje, warme thee en drie paar dikke sokken. Voorkom deze kou en zorg voor een goede warmtebron.

✔ Golden amber
✔ Spuitwaterdicht
✔ Met afstandsbediening
✔ Te bedienen met app op smartphone of tablet
Bekijk hier de huidige prijs:

Wat dacht je van deze terrasverwarmer van Praxis? Hiermee zit je er gegarandeerd warmpjes bij. Niet alleen jij, ook je gezinsleden, vrienden, buurman of elk ander persoon die mag genieten van jouw privéterras. De warmtelamp heeft namelijk een roterende functie, waardoor je de warmte kan delen met iedereen die je lief is!

Weerstand tegen de elementen

In de herfst en winter kan het zomaar gaan regenen, hagelen, sneeuwen of flink waaien. Daarom is het fijn om er lekker beschut bij te zitten op jouw privéterras. Zo bescherm je gelijk jouw tuinmeubelen tegen het winterse weer. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, zoals het bouwen van een overkapping. Met een dak boven je hoofd, ben je al redelijk beschermt tegen de elementen. Je kan ook nog kiezen voor een aanbouw met zijkanten, zodat de regen niet alsnog in je gezicht waait. Dit houdt ook nog eens de warmte van je terrasverwarmer beter vast. Wel zo fijn als je optimaal droog en warm van jouw terras wil genieten.

Als je geen zin hebt in het gedoe dat komt kijken bij het bouwen van een overkapping, kan je ook kiezen voor een tent of parasol. Zo kun je nog sneller van jouw terras genieten en zit je er toch droog bij. Wat dacht van deze grote zweefparasol als overkapping? Met deze variant heb je in ieder geval geen last van een onhandige poot die tussen jou en het genieten in staat!

Shadowline Francisco zweefparasol 300x300cm

Ultiem comfort

Natuurlijk kan heerlijk zitgerij niet ontbreken op jouw comfortabele terras. Investeer daarom is een fijne tuinset waarop je uren kan vertoeven. Kies bijvoorbeeld een mooie loungestoel waarin je lekker kan wegkruipen met een goed boek. Of een fijne loungebank, zodat je knus tegen je geliefden kan aankruipen. Eet je graag buiten? Dan is een goede buitentafel met comfortabele stoelen een must! Ga je liever voor een combi van al deze mogelijkheden? Dan is deze tuinset de beste optie voor jou!

Alif Garden tuintafelset, betongrijs and eucalyptusgrijs

Het oog wil ook wat

Warmte, check! Een dag boven je hoofd, check! Lekkere loungebank, check! Dan rest alleen nog de aankleding. Het oog wil ook wat, dus om het geheel af te maken kun je nog wat leuke accessoires toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke buitenkleed, om het geheel wat spreekwoordelijke warmte te geven. Wat vind je van deze variant met het patroon van Portugese tegeltjes? Dit kleed is geschikt voor binnen én buiten, wat betekent dat ‘ie wel tegen een stootje kan. Hoe gezellig!

Vloerkleed Fajah portugese tegel 160 x 230 cm

Ook een paar mooie planten zijn een goede toevoeging aan jouw privéterras. Elke plant is tof om nét dat puntje op de i te zetten. Koop bijvoorbeeld een mooie olijfboom en waan je voor even midden in Griekenland. Nu het reisadvies van het niveau ‘blijf-maar-lekker-thuis’ is, moet je toch wat!

Maak jouw terras gezellig door jouw persoonlijke touch toe te voegen. Warme dekentjes, leuke kaarsjes, mooie tafelversieringen of zelfs een schilderij, niks is te gek! Geen zin om dit allemaal weer naar binnen te slepen als het weer toch wel heel guur wordt? Kies dan voor een mooie tuinkast. Hierin kan je al jouw essentials opbergen en het ziet er ook nog eens leuk uit! Bijvoorbeeld deze mooie, houten variant. Opgeruimd staat wel zo netjes!

Weka tuinkast 195A bruin 80x43cm

Hopelijk heb jij genoeg inspiratie om jouw tuin om te toveren tot een volwaardig terras dat klaar is voor de koude maanden? Geniet ervan!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
beschadigde vloer Previous post Bescherm jouw vloer op de juiste manier
duurzame energie Next post Kies voor groen en stap over op duurzaam gas en licht!