Read Time:2 Minute, 54 Second

Is jouw badkamer aan vernieuwing toe? Dan kan het een goed idee zijn om te kijken naar badkamertrends. Wanneer je dat doet weet je namelijk precies wat er op dat moment populair is. Aangezien je een hoop tijd in de badkamer doorbrengt, is het natuurlijk fijn om hier een mooie ruimte van te maken. Ben jij benieuwd naar wat momenteel de badkamertrends zijn? Wij zetten ze voor je op een rij!

Donker

De meest populaire badkamertrend van dit moment is een donkere badkamer. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Een donkere badkamer creëert een luxe en moderne uitstraling. Je badkamer kan momenteel dan ook eigenlijk niet donker genoeg. Van een donker bad en een donkere wastafel tot een donkere muur: niets is momenteel te gek. Bij een donkere badkamer kan er uiteraard worden gedacht aan de kleur zwart, maar we zien ook veel badkamers in de kleur antraciet. Naast het feit dat een donkere badkamer ontzettend stijlvol is, is het ook zo dat een donkere badkamer tijdloos is. Dit is natuurlijk een groot voordeel. 

Kleurrijke badkameraccessoires

Een andere badkamertrend van dit moment zijn de kleurrijke badkameraccessoires. Waar aan de ene kant een donkere badkamer helemaal populair is, kun je ook voor het tegenovergestelde kiezen. Meer kleur in de badkamer is momenteel namelijk ook helemaal hip. Heb je neutrale kleuren in je badkamer en zou je jouw badkamer wat willen opfleuren? Dan kan deze badkamertrend goed van pas komen. Bij leuke badkameraccessoires kun je denken aan bijvoorbeeld een wasmand, doucherek, handdoekhouder, zeepdispenser en ga zo maar door. 

Goud

Een kleur die we ook steeds meer voorbij zien komen in badkamers is goud. We zien deze kleur vaak in combinatie met andere kleuren, want een volledig gouden badkamer komt uiteraard niet zo vaak voor. De kleur goud heeft een luxe en moderne uitstraling, waardoor jouw badkamer er meteen een stuk stijlvoller uit kan komen te zien. Door enkele items in het goud toe te voegen, kun je al een hele andere sfeer in je badkamer creëren. Denk bijvoorbeeld eens aan een gouden kraan, gouden zeepdispenser of een spiegel met een gouden lijst. Waar je ook voor kiest, de kleur goud in je badkamer is zeker een aanrader op dit moment!

Slimme badkamer

Een badkamertrend die steeds populairder lijkt te worden is de slimme badkamer. Nu hoor ik je denken: wat houdt dit in? Nou, dat zit zo: een slimme badkamer bevat steeds meer slimme apparaten. Deze slimme apparaten doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan producten als slimme sensorlampen, slimme kranen of slimme spiegels. 

Meer planten

Wat we ook steeds vaker voorbij zien komen, is meer groen in de badkamer. Deze badkamertrend is ontzettend populair en dat is niet zonder reden. Door meer planten toe te voegen aan jouw badkamer, komt jouw badkamer meer tot leven. Het wordt op deze manier meer opgefleurd en zo ziet jouw badkamer er meteen een stuk gezelliger uit. 

Wil je zelf het een en ander verbouwen in jouw badkamer? Dat is een goede stap om jouw badkamer helemaal on trend te maken. Als je zelf het een en ander in jouw badkamer wilt gaan verbouwen, is het belangrijk dat je het juiste gereedschap binnen handbereik hebt. Het zou tenslotte zonde zijn als je aan de slag wilt gaan in de badkamer maar niet het juiste gereedschap in je bezit hebt. Ben je nog op zoek naar bepaald gereedschap? Kijk dan eens bij Mastertools gereedschap

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
tv meubel Previous post Moderne styletips voor je tv
elitis behang Next post De eigentijdse en bijzondere designs van Elitis behang