Read Time:2 Minute, 37 Second

Een huis moet als het eenmaal gezet is natuurlijk ook verwarmd worden. In vroegere tijden betekende dit steevast dat er zo’n ontzettend lelijke radiator aan te pas kwam die meteen elk gevoel voor stijl kapot maakte. Gelukkig ligt de tijd dat een radiator enkel en alleen maar functioneel moest zijn achter ons. Vandaag de dag is een radiator niet alleen maar een functioneel element maar daadwerkelijk een belangrijk onderdeel van de interieurinrichting. Echte designradiatoren zijn verkrijgbaar in allerhande kleuren, vormen en afmetingen. Zo kan een designradiator op een ruimte als de badkamer een enorme invloed hebben.

Waarom kiezen voor een designradiator?

  • Perfect voor elke ruimte

Designradiatoren zijn bij uitstek geschikt voor elke mogelijke kamer. Heb je graag een strak interieur of toch eerder klassiek aangelegd? De radiator in kwestie zal een complement vormen voor elke mogelijke stijl. Bovendien kan je ook creatief omspringen met de plaatsing. Een handdoekradiator voor in de badkamer of misschien een verticale wandradiator voor een moderne huishouding? Het kan allemaal!

  • Efficiënt verwarmen

Waar de radiatoren van vroeger gruwelijk inefficiënt waren is dat met de moderne modellen helemaal niet meer het geval. Design staat voor behaaglijke warmte aan een goede prijs.

  • Verregaande persoonlijke stijl

Een radiator kan aangepast worden aan de kamer waarin hij terecht komt. Maar het is toch belangrijk om even stil te staan bij de verregaande opties wat design betreft. Zo kan je opteren voor een horizontaal model, een verticaal model tot zelfs een printradiator. Zo staat niets nog in jouw weg om een unieke en persoonlijke stijl te ontwikkelen in jouw woning.

 

designradiatoren

In de badkamer

Logischerwijze is de badkamer één van de locaties waar je het meeste nood hebt aan een radiator. Dit is immers de ruimte waar een behaaglijke warmte wel meer dan welkom is na of voor een douche, bij het opstaan of gewoon wanneer je kiest voor een bad. Designradiatoren hebben daarenboven ook nog eens het voordeel dat ze heel diepgaand de look en feel van de badkamer aan kunnen passen. Is jouw badkamer er eentje die heel eerlijk gezegd wat aan de saaie kant is? Dan valt dat in geen tijd volledig aan te passen en om te draaien door de slimme toevoeging van een stijlvolle designradiator. Zeker de handdoekradiatoren vallen in deze optiek aan te raden. Tegen de muur geplaatst kunnen deze tal van vormen aannemen die in elk interieur kunnen passen. Zeg nu zelf: vaker wel dan niet is de badkamer een vrij saaie ruimte die wel een echte eye-catcher kan gebruiken.

Designradiatoren van Soak.nl

Heeft jouw badkamer wel degelijk al een eigen, unieke stijl? Dan kan je zoeken naar designradiatoren die een goede aanvulling zijn voor die stijl. Zo zie je op Soak.nl designradiatoren die een ware eyecatcher zijn in een moderne badkamer en andere die juist weer perfect aansluiten op de landelijke stijl naast een vrijstaand bad op Victoriaanse poten. Met robuuste pijpleidingen of een mat zwarte designradiator is zelfs de industriële trend vertegenwoordigd. En dat alles voor hele schappelijke prijzen vanaf €52,49. Koop je een design radiator bij Soak.nl? Dan steun je hierbij meteen de door Soak.nl geadopteerde olifant Soaky Navann!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Plisségordijnen zijn prachtige vouwgordijnen
Next post Artisan: Bosnische meesters van houtwerk