Read Time:1 Minute, 49 Second

Rolluiken zijn bijzonder geschikt voor zonwering. Zelfs totale verduistering op een zonnige dag is mogelijk. Zo blijft het binnen in huis niet alleen donker maar ook aangenaam koel, want zonwering betekent ook warmtewering. Rolluiken hebben een ongeëvenaarde isolerende werking, zowel in de zomer als in de winter. ’s Zomers blijven de temperaturen in huis een stuk lager dan buiten. En ’s winters blijft het binnenshuis lekker warm en komt er geen tocht of kou binnen via de ramen. Bovendien komt er minder geluid binnen. Dat is comfortabel wonen!

Privacy en beveiliging

Rolluiken zorgen voor het hermetisch afsluiten van ramen en deuren. Naar binnen gluren is onmogelijk, dus optimale privacy is gegarandeerd. Bovendien wordt inbraak een stuk lastiger. Niet voor niets kiezen winkels en bedrijven vaak voor rolluiken. Staal is voor inbrekers niet snel te doorbreken, daarom gaan ze liever naar een eenvoudiger object waar ze sneller naar binnen komen. Rolluiken zorgen dus absoluut voor een stuk veiligheid, ook in huis.

Variatie en kleur

De metalen rolluiken zijn in vele kleuren leverbaar, dat geldt zowel voor de lamellen als voor de omkasting. Op verzoek kan een kleurstaal worden opgestuurd. De omkasting kan als inbouw of opbouw uitgevoerd worden, en daarnaast is er een keuze uit handbediening en diverse soorten motorische bediening. Een comfortabele mogelijkheid voor particulieren is een rolluik met geïntegreerd hor. Deze optie is uitermate geschikt voor draaikiep-ramen.

Betaalbaar en goed

Je rolluiken online bestellen is een kwestie van vertrouwen, kijk daarom eens op de website van Creon Rolluiken. Service en kwaliteit zijn hun kenmerken. Alle rolluiken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, Aluprof type PA 39 of type PA 45. Desgewenst met een Somfy bedieningsmotor. Alle type rolluiken van Creon zijn zeer geschikt voor zonwering, het weren van kou, het aankleden van de gevel en het verhogen van de veiligheid.

Meet zelf alle maten op en vul deze in op het online bestelformulier. Vervolgens zie je direct wat het je totaal gaat kosten. Dat zijn geen onaangename verrassingen achteraf. En mochten er nog vragen zijn, dan zit er altijd iemand klaar om die te beantwoorden.

Nieuwe rolluiken zijn een waardevolle investering; je huis is immers de belangrijkste plek in je leven.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Een tv vloerstandaard voor thuis en op kantoor
Next post Subtiele slaapbanken: de top 5