Read Time:1 Minute, 29 Second

Ben jij als fervent trendvolger benieuwd naar de interieurtrends van 2017? Lees dan snel verder. Hier volgen er namelijk 3.

Trendkleur 2017: denim drift

Sinds vorig jaar zijn de kleuren blauw en groen steeds meer op de voorgrond verschenen. De trendkleur voor 2017: denim drift, dit is een rijke kleur grijsblauw. Het voordeel van deze kleur is dat het een tijdloze kleur is, die er steeds weer anders uitziet. Deze kleur past dus bij elke woonstijl.  Schaf bijvoorbeeld woonaccessoires, zoals kussens aan in deze kleur. Wil je het grondiger aanpakken en deze stijl doorvoeren in je hele huis, maar laten je muren dit niet toe? Schakel dan een stukadoor en een schilder in. Laat je muren stuccen en je plafond witten. Zodra je muren en plafonds weer strak gestuukt en geschilderd zijn, is het tijd voor een goede make-over

https://nl.pinterest.com/pin/225320787586997464/

Brons in plaats van koper

2017 is het jaar van de glitter en glamour. Er wordt ook steeds vaker gebruik gemaakt van brons in plaats van koper, omdat dit materiaal erg stijlvol en warm is. De industriële look blijft ook in 2017 nog hot. Zo zien de meubels eruit alsof ze al jaren gebruikt zijn. Dit geeft de meubels meer karakter en een unieke uitstraling.

http://www.bricoberta.com/2016/09/10/denim-drift-color-of-the-year-2017-by-colour-futures/

Duurzaamheid is ‘trending’

Het streven naar een duurzame maatschappij is de trend die maar groter en groter wordt. Mensen worden zich steeds meer bewust van de duurzame aspecten.  Haal dus ook in 2017 de natuur in huis. Grote kamerplanten, cactussen, palmbomen en grove bloemen: ze fleuren je woning helemaal op. Houd je inrichting verder ‘clean’ en wit. Zo kun jij er in 2017 helemaal tegenaan.

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Elegante zwarte kranen
Next post Een persoonlijke touch met muurstickers