Read Time:2 Minute, 58 Second

Sta je op het punt om een veelzijdige uitschuifbare tuintafel te kopen? Dan is dit meubelstuk in de tuin een absolute aanrader. Een uitschuifbare tuintafel biedt heel wat voordelen. Zeker wanneer je een vrij groot gezin hebt of regelmatig bezoek van vrienden of familieleden over de vloer krijgt. Enkele voordelen die in het oog springen in een notendop wanneer je een uitschuifbare tuintafel wil aanschaffen.

Honderden tuinen en honderden verschillende tuintafels

Het gamma van nieuwe tuintafels is haast oneindig. Wanneer je honderd tuinen bekijkt, zie je vaak honderd uiteenlopende soorten tuintafels opduiken. Het assortiment is zo groot dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Nochtans steekt een bepaald type tuintafel met kop en schouder boven de anderen uit. Met name de uitschuifbare tuintafel. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een standaard tuintafel die als bijkomend kenmerk heeft dat het uitschuifbaar is. Dit is altijd heel handig wanneer je bezoek krijgt. Het voordeel is dat je het uitschuifbare stuk probleemloos opnieuw inschuift. Je kan je terecht afvragen of uitschuifbare tuintafels allemaal dezelfde zijn. Het antwoord hierop is volmondig nee. Ook binnen het aanbod van een uitschuifbare tafel zijn er verschillende variëteiten mogelijk. Zowel op gebied van vormen, de afmetingen met het daarbij horend tafeloppervlak en het gebruik van materiaal. Uiteraard speelt het prijskaartje eveneens een hoofdrol.

Belangrijkste troef van een uitschuifbare tuintafel: de veelzijdigheid

Het grootste voordeel van een uitschuifbare tuintafel is ongetwijfeld de veelzijdigheid. Alleen al de bijzondere eigenschap dat je de tafel een heel stuk kunt verlengen, is een zaligmakende gedachte. Wanneer je onaangekondigd bezoek krijgt, geef je probleemloos iedereen een zitplaats. Binnen de kortste keren schuif je de tafel uit en zet je de nodige stoelen bij de tafel neer. Wanneer alle bezoekers weg zijn, schuif je de tafel weer opnieuw in.

Een ander voordeel is dat een uitschuifbare tafel gewoon normaal oogt

Misschien sta je daar niet meteen bij stil, maar een uitschuifbare tuintafel oogt op het eerste zicht heel normaal. Pas wanneer je de tafel gaat uitschuiven, ontdek je het unieke concept van een uitschuifbare tafel. Het polyvalent gebruik is een bijkomstig pluspunt dat je niet zomaar over het hoofd moogt zien. In feite voert zo’n tuintafel verschillende taken tegelijkertijd uit en kan je op beide oren slapen wanneer je gasten ontvangt.

De soorten tafels zijn niet op een hand te tellen

Een niet te onderschatten voordeel is dat je meer dan een dozijn keuzemogelijkheden hebt uit verschillende types tuinmeubelen. Hierdoor kan je een tuintafel kiezen die beantwoordt aan je persoonlijke behoeften en wensen. Zo bepaal je zelf de gewenste grootte van de tafel, de vorm – vierkant of rond – en de kleur van de tafel. Daarnaast heb je verschillende opties om het juiste tafelmateriaal te kiezen.

Het prijskaartje van een uitschuifbare tuintafel ligt niet hoger

Een uitschuifbare tuintafel moet op zichzelf beschouwd niet duurder te zijn dan een gewone standaard tuintafel. Een hoger prijskaartje is niet altijd de norm. Bovendien kan je de prijs waarde van een uitschuifbare tuintafel zo hoog maken zoals je dat zelf voor ogen hebt. De moraal van het verhaal is dat je de pluspunten van een uitschuifbare tafel op voorhand wikt en weegt voor dat je een tuinshop binnenstapt of online gaat bestellen.

De kwaliteit van een tuintafel nachecken

De kwaliteit van een uitschuifbare tuintafel beoordelen hangt van verschillende parameters af. Om een bepaalde zekerheid in te bouwen wanneer je een keuze moet maken, is het niet onverstandig om resoluut te kiezen voor een gerenommeerd merk. Zo weet je tenminste dat je geen kat in een zak koopt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
keuken essentials Previous post Welke keuken essentials mogen echt niet ontbreken?
draaibeugel voor tv Next post Meer ruimte en gemak met een draaibare TV beugel