Read Time:2 Minute, 14 Second

Als je breekbare spullen als servies, glazen, vazen en kunst verhuist, wil je natuurlijk niet dat deze spullen kapot gaan. Om te voorkomen dat jouw breekbare spullen beschadigen tijdens het verhuizen, moet je deze goed inpakken. In dit artikel lees je hoe je dit het beste kunt doen.

Schrijf op de verhuisdoos dat er breekbare spullen in zitten

Zitten er breekbare spullen in een verhuisdoos, dan is het slim om dit duidelijk op de doos te schrijven. Als je op de doos schrijft dat er breekbare spullen in zitten, voorkom je dat mensen met de doos gaan gooien, deze hard neerzetten of hier op een andere manier niet voorzichtig mee omgaan. Schrijf je niet op de doos dat er kwetsbare spullen in zitten, dan wordt hier geen rekening mee gehouden en heb je meer kans op schade.

Gebruik papier om de kwetsbare spullen te beschermen

Je kunt papier gebruiken om breekbare spullen te beschermen. Denk hierbij aan krantenpapier, maar ook aan keukenpapier of wc-papier. Wil je bijvoorbeeld een kristallen glas inpakken, dan wikkel je dit glas in een stuk krant, een flink stuk keukenpapier of een flink stuk wc-papier. Met het papier om het glas heen, kan het glas minder snel beschadigen. Zit er papier om het glas heen, dan hoef je het glas alleen nog maar in een verhuisdoos te leggen.

En moet je zeer kwetsbare spullen verhuizen, zoals bijvoorbeeld een vaas van heel dun glas? Dan kun je ook bubbeltjesplastic gebruiken om deze spullen te beschermen. Bubbeltjesplastic beschermt kwetsbare spullen nog beter dan krantenpapier, keukenpapier en wc-papier.

Doe niet te veel spullen in de doos

Het is lekker praktisch om zo veel mogelijk spullen in een verhuisdoos te doen, maar dit is niet altijd verstandig. Een doos met niet-breekbare spullen mag best vol zitten, maar een doos met breekbare spullen kun je beter niet te vol doen. Doe je dit wel, dan beschadigen de spullen gemakkelijker tijdens de verhuizing.

Extra tip: huur een professioneel verhuisbedrijf in

Tot slot kun je een professioneel verhuisbedrijf inhuren om jouw breekbare spullen zo voorzichtig mogelijk te verhuizen. Het voordeel van een inhuren van een professioneel verhuisbedrijf, is dat dit bedrijf vele jaren ervaring heeft met het verhuizen van breekbare spullen. Zelfs de meest kwetsbare spullen en breekbare spullen van grote omvang kunnen veilig verhuisd worden door een verhuisbedrijf.

Een verhuisbedrijf kan je bijvoorbeeld helpen je antieke piano te verhuizen, maar ook je dure kunstvoorwerpen naar je nieuwe adres te brengen en je antiekverzameling netjes in- en uit te laden. Bij het verplaatsen van de kleine breekbare spullen in huis heb je misschien geen hulp nodig, maar bij dit soort spullen is professionele ondersteuning zeker handig.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Grote winterschoonmaak in je huis
Next post De voordelen van led verlichting