Read Time:2 Minute, 28 Second

Ben je op zoek naar een manier om je woonkamer van een nieuwe look te voorzien, maar je bent er nog niet uit over hoe je dit het beste kunt bereiken? Misschien is het dan wel een goed idee om te kijken naar wat een vloerkleed voor je interieur kan betekenen. Een trendy vloerkleed kan een warme sfeer in huis brengen. Vandaag de dag zijn er heel veel verschillende opties voor uiteenlopende soorten vloerkleden te bestellen, gemaakt van diverse soorten materialen.

Een van de meest populaire materialen voor het fabriceren van vloerkleden is Sisal. Een Sisal vloerkleed staat bekend vanwege de 100% natuurlijke samenstelling. Er komen bij het vervaardigen van de vloerkleden namelijk geen synthetische materialen van pas. Daarnaast zijn ze super stevig en worden daarom veel gebruikt op plekken waar veel geleefd en gewandeld wordt. Denk bijvoorbeeld aan winkels en kantoorruimtes, waar iedere dag grote hoeveelheden mensen over de vloer komen.

Wat maakt een Sisal vloerkleed zo bijzonder?

De vezels van de Mexicaanse agave plant zijn vanwege hun bijzondere samenstelling ideaal voor het maken van duurzame kleden. De agave plant staat vooral bekend omdat er tequila van wordt gemaakt. Wat veel mensen echter niet weten is dat de vezels van de plant ontzettend stevig zijn, waardoor deze uitermate geschikt zijn om bijvoorbeeld duurzame kleden van te maken die jarenlang meegaan, zonder enige vorm van slijtage te vertonen. 

Ook voor in huis is een Sisal vloerkleed een uitstekende blikvanger. Sisal vloerkleden  zijn bijzonder mooi en stijlvol. Er zijn talloze modellen leverbaar en wie een sisal vloerkleed heeft liggen, kan er zeker van zijn dat deze niet over het hoofd wordt gezien. Een sisal vloerkleed is mooi, natuurlijk, duurzaam en daarmee een aanwinst voor iedere vloer. De vloerkleden zijn te bestellen in verschillende kleuren en modellen en worden voorzien van een luxe randafwerking, waardoor ze net een stukje stijlvoller worden. 

Een sisal vloerkleed past in ieder interieur en brengt extra warmte in huis

Sisal vloerkleden zijn er in verschillende maten en modellen. Dus of je nu een klassiek, landelijk, modern of industrieel interieur hebt, de natuurlijke sisal vloerkleden misstaan in geen enkele ruimte. Wie online op zoek gaat naar een sisal vloerkleed, kan al snel een keuze maken uit tientallen vloerkleden, die allemaal op voorraad leverbaar zijn. Mocht je echter op zoek zijn naar een vloerkleed met hele specifieke afmetingen, dan is dat geen probleem en kunnen deze op maat worden gemaakt. 

Een nieuw vloerkleed kan de zithoek of de eettafel een compleet nieuwe look geven. Het is een makkelijke en comfort vergrotende manier om de aanblik van een ruimte toch net een iets warmer gevoel te geven. Bovendien ga je een stuk gemakkelijker op de vloer zitten als er een kleed ligt, dan wanneer er sprake is van een betonnen vloer.

Een Sisal vloerkleed brengt vanwege zijn natuurlijke uitstraling en bewezen duurzaamheid een nieuw aspect in iedere ruimte. Het is een aanvulling die iedereen zal opvallen: een ware blikvanger!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
bamboe interieur Previous post Bamboe interieur: de mooiste inspiratie
elektrische raamdecoratie Next post Je interieur stijlen met elektrische raamdecoratie