Read Time:2 Minute, 24 Second

Wanneer je thuis bent is het prettig om alles bij de hand te hebben. Jouw favoriete magazine, een glas wijn of de afstandsbediening om de TV aan te zetten. Zeker wanneer je meerdere zitplekken hebt is het in dat geval prettig om één of meerdere bijzettafels te hebben. Odesi heeft een selectie aan bijzettafels van Nederlandse ontwerpers samengesteld. Stuk voor stuk prachtige designs. In dit artikel laten we een aantal voorbeelden zien.

bijzettafel cobra

Cobra bijzettafel

De Cobra bijzettafel is ontstaan vanuit de wens om een bijzettafeltje te creëren dat niet direct te herkennen is als zodanig. Het bijzettafeltje is een vloeiend geheel geworden en daardoor een zeer aantrekkelijk object. Op het moment dat dit Cobra bijzettafeltje is ontworpen was al snel te zien dat het ontwerp op de befaamde slangensoort leek. Het is dan ook duidelijk waarom dit bijzettafeltje naar de slang vernoemd is. Je kunt dit bijzettafeltje op verschillende locaties gebruiken. Je kunt hem naast een bed, bank of zitje plaatsen. Het Cobra bijzettafeltje is in verschillende kleuren te bestellen en laat zich daardoor gemakkelijk combineren binnen verschillende huishoudens.

houten bijzettafel

Frames bijzettafel

Het Frames bijzettafeltje valt direct op. Het gaat om een strak, minimalistisch en rechthoekig design. Eenvoudig te herkennen vanaf een afstand en iets dat goed binnen een modern interieur past. Omdat Frames uit twee tafeltjes bestaat kun je er eindeloos mee combineren en steeds een ander beeld vormen. Zo houdt je jouw meubilair in beweging en gaat het niet vervelen. Bijzettafeltje Frames is gemaakt van Europees eiken. Het karakteristieke hout is op een vakkundige manier gezaagd en gedroogd. Op deze manier blijft het natuurlijke aspect behouden en zal de vorm van het hout niet zomaar veranderen. Een lange levensduur van het Frames bijzettafeltje is daardoor verzekerd.

salontafel penta

Penta bijzettafel

De Penta is bedacht als salontafel en bestaat uit verschillende soorten tafeltjes. Omdat deze salontafel uit verschillende soorten tafeltjes bestaat kun je er allerlei kanten mee op. Kenmerkend voor de tafeltjes is de vijfhoekige vorm waarmee ze zijn opgebouwd, zo kun je tot unieke vormen komen wanneer de tafeltjes gecombineerd worden en blijft het design van de tafeltjes spannend. Wanneer je de tafeltjes los gebruikt kun je ze als bijzettafeltje gebruiken.

salontafel levels

Level bijzettafel

Met de Level bijzettafel is een persoonlijk ontwerp gecreëerd dat past bij de persoonlijkheid van ontwerper Erik Remmers. Er is gekozen voor een helder ontwerp. Door overbodige elementen weg te laten is er een uniek en bijzonder design onstaan. Door met precisie te produceren is het gelukt om het onderstel in verbinding te brengen met het tafelblad. Je kunt de Level bijzettafel in verschillende kleuren bestellen, zoek naar een kleurstelling die bij jouw kamer past. Naast de verschillende kleuren kun je deze bijzettafel in verschillende hoogtes bestellen. Als je voor bijzettafeltjes van verschillende hoogtes gaat ontstaat er een speels effect, zo weet je zeker dat dit bijzettafeltje niet gaat vervelen.

Ga naar www.odesi.nl voor design meubilair.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Hoe groen is jouw stroom nu echt?
Next post De tuin op de schop nemen? Dan wil je dit natuurlijk wel goed voorbereid doen.