Read Time:2 Minute, 3 Second

Een mooie tuin is minstens zo belangrijk als een mooi ingerichte woning. Vaak besteden we toch veel meer tijd aan het inrichten van ons huis, maar de tuin verdient eigenlijk wel wat meer aandacht! Gelukkig is het echt niet heel moeilijk om een mooie, gezellige tuin in te richten. Groen doet altijd wonderen, maar ook de juiste accessoires zijn cruciaal. Ben jij benieuwd welke accessoires echt niet mogen ontbreken in jouw tuin? Lees dan snel verder en ga direct aan de slag met het inrichten van jouw paradijsje!

Tuinhuisje: multifunctioneel en handig

Wat extra ruimte is natuurlijk altijd mooi meegenomen, en een perfecte manier om dit te realiseren is door het nemen van een tuinhuisje. Een tuinhuis kun je natuurlijk helemaal naar jouw eigen smaak inrichten en uiteraard bepaal je ook helemaal zelf wat het doel van het tuinhuisje wordt. Je kunt natuurlijk een opslagruimte van je tuinhuis maken – wel zo netjes als alle gereedschappen en andere tuinspullen netjes zijn opgeborgen! Een andere mogelijkheid is om het tuinhuis te gebruiken als speelkamer voor de kinderen. Hier kunnen ze dan al hun speelgoed lekker laten rondslingeren zodat het helemaal hun eigen plek is. Tot slot kiezen mensen er ook vaak voor om hun tuinhuis in te zetten als kantoor. Ben je ZZP’er en wil je graag een aparte werkplek voor jezelf creëren? Dan is een tuinhuis misschien wel iets voor jou!

Fit worden in je eigen zwemspa

Sporten in je eigen tuin: wie wil dat nu niet? Met een zwemspa kan het! Een zwemspa bevat krachtige jets die waterstromen op gang brengen waar jij tegenin moet zwemmen. Zo kun je Olympische afstanden afleggen in je zwemspa. Het fijne hieraan is dat een zwemspa heel erg compact is. Je hebt echt geen hectare grond nodig! Door te zwemmen werk je aan je conditie en aan je spierkracht: de ideale sport dus om weer helemaal in vorm te komen!

Mooie herfstplanten

Het is nu natuurlijk najaar, maar dat betekent niet dat we helemaal niets hoeven te doen aan het groene gedeelte van de tuin. Sterker nog, juist in dit seizoen is een beetje kleur toch meer dan welkom? Gelukkig bestaan er ook meer dan genoeg prachtige planten die juist in deze tijd van het jaar geweldig gedijen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie herfstaster, herfstanemonen of de rudbeckia. Deze planten bevatten mooie, kleurrijke bloemen die jouw tuin direct een vrolijk tintje geven. Als je even wilt ontsnappen aan een grauwe najaarsdip, doen bloemen wonderen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Secto design lampen; schitterende lampen voor in een Scandinavisch interieur
Next post De uitgebreide mogelijkheden van PU gietvloeren