Read Time:3 Minute, 11 Second

Er zijn accessoires in huis die altijd maar voorrang lijken te krijgen als het om vernieuwing gaat. Andere items blijven steeds maar bij het oude – terwijl ze misschien nodig aan vervanging toe zijn! De hoogste tijd dus om ook deze vergeten accessoires een make-over te geven. Zo blaas je nieuwe wind in je woning. Welke accessoires dit zijn en waarmee je ze kunt vervangen: je ontdekt het in deze blog!

  1. Het serviesgoedkopjes

Het serviesgoed lijkt in de meeste huishoudens vrijwel nooit te worden vervangen: vaak wordt na tientallen jaren nog altijd het servies gebruikt dat rond de studententijd is aangeschaft. Een enorm lange tijd! Hoewel het natuurlijk goed is om hier zuinig mee om te gaan, kan het nieuwe serviesgoed je keuken en eettafel een totaal nieuwe look geven.

Je mag daarbij heus een beetje uitpakken. Zo is het maar wat saai om altijd van witkleurig serviesgoed te eten. Een kleurtje doet wonderen! Pastelkleuren brengen op een subtiele wijze vrolijkheid op de eettafel. Of ga juist voor een felle kleur: zo springt je serviesgoed eruit!

  1. De verlichting in huis

Ook de lampen in huis lijken we altijd maar ongemoeid te laten. We vervangen hoogstens het bolletje als deze is uitgebrand – verder kijken we niet om naar de lamp zelf. Zonde, want die lamp kan juist een eyecatcher zijn in het interieur!

De hoogste tijd dus om die simpele lamp die er al jaren hangt te vervangen door iets unieks! Op Houss.nl is een grote collectie aan lampen te vinden: van de hanglamp aan het plafond tot de staande lamp naast de bank. De lampen van Houss.nl sluiten aan op de moderne woonstijl en zijn er in een heleboel kleuren en vormen te vinden. Ook aan de materiaalkeus kun je aandacht besteden: ga je bijvoorbeeld voor stoer metaal of trendy riet? Zo zit er voor ieder interieur wel iets moois bij!

  1. De klok aan de wand

Kun je het je überhaupt nog herinneren hoelang het geleden is dat je je klok in huis hebt gehaald? Misschien weet je dit niet eens meer – en kijk je ook eigenlijk nooit meer naar het item om. Zeker als je slechts een simpele ‘huis-tuin-en-keuken-klok’ in huis hebt. Daar is dan ook niet zoveel bijzonders aan.

En dat terwijl er vandaag de dag een heleboel design-look klokken te vinden zijn! Die maken er echt een feestje van in je woning en maken het werpen van een blik op de klok meer dan waard. Denk aan modellen met een kleurrijke wijzerplaat of varianten van bijzondere materialen als marmer of koper!

  1. De foto’s aan de muur

In veel woningen zijn foto’s aan de muur te vinden: van familiekiekjes tot vakantiefoto’s. Heel mooi natuurlijk, omdat deze waardevolle herinneringen weergeven. Maar die herinneringen mogen ook wel eens vernieuwd worden! De kans is namelijk groot dat er inmiddels alweer een boel nieuwe momenten beleefd zijn – verdienen deze geen plekje aan de muur?

fotos

Zeker als het gaat om foto’s in de gang of in het trappengat wordt hier al snel niet meer bij stilgestaan. Maak er eens tijd voor om deze fotolijstjes aan te passen: print nieuwe foto’s uit en geef ze een plekje. Wil je de oude beelden toch echt niet kwijt in je woning? Dan is het natuurlijk ook een optie om meer fotolijsten in huis te halen en de verzameling verder uit te breiden!

Vergeten accessoires in huis: zorg voor vernieuwing!

We hopen natuurlijk dat je je na het lezen van deze blog hebt gerealiseerd dat je deze accessoires inderdáád al jarenlang niet hebt vervangen – en dat daar echt eens verandering in moet komen. Wat zal deze mini-make-over een hoop plezier opleveren! En dat terwijl het eigenlijk maar een kleine moeite is om deze aanpassingen te verwezenlijken. Eenvoudiger kan het niet!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Goedkoop verhuizen in Noord-Holland
Next post LED verlichting in een modern interieur