Read Time:2 Minute, 12 Second

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Het maakt niet uit waar iemand is geweest, omdat thuis toch altijd de beste plek is. Zeker als je een eyecatcher van een wandklok hebt hangen. Wandklokken zijn er in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Het vinden van de juiste wandklok voor de gewenste interieurstijl, kan een interessante zoektocht zijn. Zoek je nog een stijlvolle wandklok? Deze tips helpen bij het maken van de juiste keuze.  

1. Uit welke wandklokken kan ik kiezen?

 

 

Er zijn ontzettend veel wandklokken te koop, variërend in prijs, formaat en uitstraling. De ene wandklok past beter bij een moderne inrichting en de andere klok vormt een geschikte combinatie bij een klassieke woonstijl. Voor elke klokliefhebber zijn er pareltjes te koop, ‘de ware’ wandklok moet alleen nog gevonden worden. Zowel online als offline is het aanbod groot, bedenk daarom eerst waar precies naar wordt gezocht zodat de juiste filters worden toegepast. Een wandklok van Sweetlivingshop.nl is bijvoorbeeld echt een aanrader, in het assortiment tref je voor elk interieur een passende wandklok. De houten wandklok van whitewash en de wandklok met een vintage wereldkaart erin verwerkt zijn favoriet!

2. Waar komt de wandklok te hangen?

 

 

In welke ruimte zal de wandklok geplaatst worden? Een klok heeft invloed op de sfeer in de kamer, vandaar dat het zinvol is om over deze vraag na te denken. Komt de wandklok in de keuken, woonkamer of de werkkamer te hangen? Bedenk daarbij ook hoe groot de wandklok mag zijn en welk materiaal/ kleurtinten de klok mag bevatten. Op deze manier maak je al een selectie die aansluit bij jouw wensen.

3. Welke uitstraling heeft de wandklok nodig?

 

 

Is de wandklok modern of mag er een vintage touch in terugkomen? Of moet de wandklok aansluiten bij de landelijke woonstijl in huis? Omdat er zoveel verschillende wandklokken verkocht worden, is het belangrijk om vooraf te bedenken over welke uitstraling de wandklok moet beschikken. Is het een echte eyecatcher of is subtiliteit de wens? Naast functioneel mag een wandklok stijlvol zijn, kies de stijl die het beste aansluit bij de woonwensen.

4. Hoe kan de wandklok worden bevestigd?

 

 

De bestemming van de wandklok is gekozen, maar hoe is de ondergrond waarop de wandklok wordt bevestigd? Bestaat het materiaal uit beton of is het hout? Kan je er makkelijk in boren of moet er ander gereedschap aan te pas komen om de wandklok te bevestigen? Als de wand zachter is, is het handig om rekening te houden met het gewicht van de wandklok. Zo voorkom je teleurstellingen en creëer je een sfeer die bij de ruimte past.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Waar let je op tijdens het kopen van een boormachine?
Next post Bijzondere tuinstoelen