Read Time:1 Minute, 52 Second

Een badkamerspiegel met verlichting overbodige luxe? Zeker niet! Het biedt naast de geweldige uitstraling namelijk ook nog eens ontzettend veel fijne en praktische voordelen. Wat dan zoal? We zetten 4 goede redenen om voor een badkamerspiegel met verlichting te kiezen voor je op een rijtje: 

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamerspiegel? Dan raden we je aan voor een badkamerspiegel mét verlichting te gaan. En wel vanwege de volgende vier redenen: 

  1. Stijlvol 

Mooie badkamers verdienen wat ons betreft hoe dan ook altijd stijlvolle designspiegels. Vierkant, rechthoekig, rond of zelfs asymmetrisch, maakt niet uit! Maar het liefst zo groot mogelijk. Waarom groot? Omdat het mooi is en je een prachtige blikvanger creëert, maar ook zodat je badkamer nóg groter lijkt. Maar niet alleen dat, ook een badkamerspiegel met verlichting is altijd een fijne toevoeging. De subtiele verlichting op de spiegel zelf, aan de zijkanten of op de wand achter de spiegel staat ontzettend stijlvol en zorgt voor een hotelchique sfeer. 

  1. Extra licht voor make-up en scheren 

Maar los van de esthetische factor heeft een badkamerspiegel met verlichting ook nog eens praktische voordelen. Soms geven de spotjes in het plafond namelijk net niet voldoende licht om jezelf goed te kunnen zien in de spiegel. Zeker in de winter of wanneer er sprake is van weinig of zelfs helemaal geen daglicht in je badkamer is een badkamerspiegel met verlichting erg fijn. Zo heb je extra goed zicht, wat wel zo fijn is wanneer je jezelf moet scheren, epileren of make-uppen! 

  1. Relaxte sfeerverlichting 

Veel badkamerspiegels met verlichting hebben een dimbare optie waardoor je de badkamer niet alleen helder, maar ook sfeervol kunt verlichten. Ideaal als je na een lange werkdag even helemaal zen wil worden in bad. Dat baddert nou eenmaal een stuk fijner dan die felle spotjes in het plafond, toch?! 

  1. Verwarming tegen condens 

Tot slot hebben veel badkamerspiegels met verlichting nog een extra fijne optie, namelijk verwarming! Nee, natuurlijk niet om je badkamer mee op te warmen, maar wel om de spiegel te verwarmen en daarmee dus condens te voorkomen. Zo kun je voortaan je spiegel direct gebruiken wanneer je uit de douche komt, zonder dat je de spiegel eerst condensvrij moet maken. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
prefab bouw Previous post Prefab bouwen: 4 redenen waarom dit de trend van nu is!
infrarood panelen Next post Hierom kiezen steeds meer mensen voor infrarood panelen